Mamaia, 5 aprilie: „Sin-Cretic – Furtuni de primăvară”, Concertul „world-music” al viloncelistului ADRIAN NAIDIN

Categories Timpul LiberPosted on

Muzicianul (violoncelist) ADRIAN NAIDIN va susţine un concert extraordinar, la restaurantul “HARLEQUIN”, din staţiunea turistică MAMAIA, sâmbătă – 5 aprilie, de la ora 21.30.

În cadrul spectacolului de ethno – jazz “SIN CRETIC”, VIOLONCELISTUL Adrian Naidin va prezenta inclusiv piese ÎN PRIMĂ AUDIŢIE!

În cadrul spectacolului de ethno – jazz “Sin-cretic”, cu care publicul “Harlequin” – Mamaia va face cunoștință sub numele de “FURTUNI DE PRIMĂVARĂ”, cunoscutul muzician îşi poartă publicul prin muzica universală, cu violoncelul său fermecat: de la Bach la… “Phoenix”, şi de la Paganini la… Michael Jackson!
“Sin-cretic” este un spectacol unic, de tip “world – music”, cu influenţe din majoritatea genurilor muzicale.

Colaborator al lui Moby, pentru coloana sonoră a filmului “The Necessary Death of Charlie Countryman”, un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf, Adrian Naidin este un muzician complet, experimental în jazz, inspirat în genul clasic, plin de forţă şi har în folclor.

Violoncelistul convinge, în EXPERIMENTE ACUSTICE INEDITE, de la conceptele, uneori abstracte, ale jazz – ului contemporan, sau ale muzicii clasice, interpretate cu o tehnică desăvârşită, şi până la “folk” sau “pop-rock”.
O adevărată revelaţie a ultimilor ani, atât pentru public, cât şi pentru critică, Adrian Naidin a urcat şi pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în spectacolul, de succes, ”Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele”, pentru a modera, cu geniu, duelul în versuri al celor două mari forţe ale teatrului românesc.

Rezervări la: 0766400181 (interval orar 11.00 – 22.00).
Preţul unui billet: 30 lei.
Rezervarea telefonică este valabila maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziţionează de la restaurantul “Harlequin”, din staţiunea Mamaia, între orele 11.00 – 23.00.
Participanţii la eveniment sunt rugaţi, de către organizatori, să sosească, la restaurant, până la ora 20.30, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime. După ora 20.30, rezervarea expiră!