Alexandru Mazăre, ACUZAT de complicitate la luare de mită și fals în declarații

Categories PoliticaPosted on

Senatorul PSD Alexandru Mazăre a declarat astăzi că procurorii DNA l-au anunțat că a fost pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la luare de mită și fals în declarații, în dosarul în care fratele său, primarul Radu Mazăre, este cercetat pentru luare de mită.

„Mi s-au adus acuzațiile, complicitate la mită și fals în declarații. Voi da toate lămuririle și toate explicațiile în fața unui judecător și acolo voi demonstra că sunt nevinovat. Înțelegeți cu toții că este un an electoral, face parte din jocul electoral din păcate. Refuz să mai joc rolul în această telenovelă numită telejustiție”, a declarat Alexandru Mazăre la ieșirea din sediul DNA, citat de Agerpres.

Senatorul a adăugat că nu are nicio interdicție în acest dosar și este convins că fratele său va fi lăsat în libertate de către judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Reamintim că senatorul PSD Alexandru Mazăre s-a prezentat astăzi la DNA, pentru a fi audiat în dosarul de corupție al fratelui său, primarul Radu Mazăre.