Croaţia: Un gimnast de 22 de ani a murit

Categories La ziPosted on

Croaţia: Un gimnast de 22 de ani a murit

Gimnastul croat Darijo Moznik a decedat la vârsta de doar 22 de ani, din cauze care nu au fost stabilite încă, potrivit anunţului făcut de forului internaţional în domeniu.

Darijo Moznik, fost component al lotului naţional, a decedat marţi seara, potrivit relatărilor presei croate, cauza decesului nefiind încă stabilită.

Conform declaraţiilor antrenorului Tigran Goricki, sportivul s-a odihnit înainte de meciul de fotbal din Liga Campionilor Dinamo Zagreb – Real Madrid, iar la pauza acestuia a fost găsit fără suflare.

“Ne pregătisem la centrul de fitness din Nedelisce. La pauza meciului de fotbal am aflat că nu mai respiră. Nici nu am ajuns la Zagreb, şi Darijo murise. Am pierdut un mare gimnast, un prieten şi un mare om”, a spus Goricki despre sportivul care a făcut parte ani la rând din lotul Croaţiei.

Darijo Moznik împlinise 22 de ani la data 5 noiembrie şi renunţase la cariera de performanţă, din cauza unei accidentări, în urmă cu doi ani.

El spera să revină în lotul Croaţiei și activa ca antrenor la clubul Sokol, fiind în paralel student la Universitatea din Zagreb.