“AEROMANIA” , pe plaja Mangalia şi la Aeroportul Tuzla: două zile de “ Airshow”, rock, motociclism, distracţie!

Categories SocialPosted on

Sâmbătă,13 şi duminică, 14 iulie a.c., iubitorii de aviaţie, muzică, motociclism, recorduri şi performanţă sunt invitaţi, de către Primăria Municipiului Mangalia şi managerul Aeroportului Tuzla, “Regional Air Services”, la cea mai plină de efecte ediţie “AEROMANIA”, de până acum! Între orele 10.00 – 12.00, acrobaţia se va desfăşura deasupra plajei din Mangalia, iar începând cu orele 16.00, spectacolul de aviaţie, completat cu multă’ muzică, un „hangar – talk” şi un „hangar – party” se mută la Aeroportul Tuzla.

Cel mai mare spectacol aviatic de pe Litoralul Românesc!

 

Echipa care v-a oferit, în fiecare vară, evenimente ca “Fly In”, “Aeromania”, “Aero Grand Prix” sau “Worlds Elite Aerobatic Formula”, pregăteşte, cu sprijinul autorităţilor locale din Mangalia, cel mai mare spectacol de aviaţie de pe litoral!

 

Acrobaţiile aeriene pot fi văzute de pe plajele din oaşul Mangalia!

Din zona plajei “Laguna”, de lângă Portul Turistic din Mangalia, “airshow” – ul va putea fi urmărit, din orice punct, pe aproximativ un kilometru de-a lungul ţărmului! Se vor succeda acrobaţiile “Iakarilor Acrobatici”, demonstraţiile celebrului Jurgis Kairys (multiplu campion mondial de acrobaţăie şi inventator al unor manevre aviatice) şi momentul comun de acrobaţie, al “Iakarilor” cu Jurgis Kairys, numit „Air Bandits”. Vor urma Ali Ozturk (cu biplanul său, “Pitts”), Francesco Fornabaio, campionul Italiei la acrobaţie, Luca Bertossio, campionul mondial la planorism, zboruri în formaţie, cu avioanele şi elicopterele “REGIONAL AIR SERVICES”.

 

Aeroportul Tuzla: “Trei – în – unu”: “airshow”, festival de muzică rock şi pop, petrecere aniversară! Bonus: motociclism

 

Combinând un “airshow” de excepţie, un festival de muzică şi o petrecere aniversară, Aeroportul Tuzla, cu sprijinul autorităţilor din Mangalia, vine cu o propunere neobişnuită de spectacol. La Tuzla, Mihai Mărgineanu, elev al şcolii de pilotaj “REGIONAL AIR SERVICES”, va încerca să îşi convingă instructorii şi publicul că are succes şi cu… muzica şi cu aviaţia! Îl vor acompania, cu prietenie, muzicieni celebri: “Zdob şi Zdub”, “Platonic”, “Taxi”, “Paraziţii” şi alţii!, pe o scenă aşezată în faţa hangarului, aşa cum îi stă bine unui aeroport. În spatele lor, piloţii, paraşutiştii şi parapantiştii vor încerca, în acelaşi timp, să le… fure, muzicienilor, faima! Pe ritmurile trupelor preferate, publicul va putea urmări lansări de paraşutisti, începând cu ora 16.30, va putea face zboruri de agrement şi salturi cu paraşuta (intre orele 17.00 – 18.00) şi va urmări spectacolul de acrobaţie. O trecere cu AN2 – ul, cu apa, care pregăteşte momentul „Air Bandits” şi, desigur, punctul culminant al oricărui “airshow” organizat la Tuzla: zborul acrobatic de la apusul soarelui, cu Yak-urile 52 (de la 19.30), cu efecte pirotehnice în aer (pe aripile avioanelor) şi la sol!

 

Petrecere aniversară: Aeroportul Tuzla, la 15 ani de Performanţă, sub managementul “Regional Air Services”!

Pentru că împlineşte 15 ani de muncă dedicată în aviaţie, pentru că, de anul acesta, va fi un aeroport… deschis traficului internaţional, cu punct de frontieră şi vamă!, pentru că, deşi are o pistă de iarbă, a ajuns la… 16.500 de pasageri pe an!, pentru că a reuşit să aibă succes în întreprinderi extrem de dificile şi continuă să lupte, “REGIONAL AIR SERVICES”, proprietara Aeroportului Tuzla, rămâne alături de fanii săi, în 2013, cu noi şi plăcute surprize.

 

Motocicliştii şi rockerii, nelipsiţi de la “Aeromania”. La fel: Asociaţia “Litoral – Delta Dunării”!

Vor participa la “Aeromania” şi Asociaţia Motocicliştilor din România (AMR), cei care iubesc motoarele, viteza şi îndrăzneala, John Balon, pentru că nu putea lipsi un balon cu aer cald!, ca şi Asociaţia de Dezvoltare şi Promovare a Turismului “Litoral – Delta Dunării” (mai ales prin eforturile de publicitare a evenimentului, depuse, an de an, de preşedintele Corina Martin), pentru că manifestarea este dedicată şi turiştilor, iar Asociaţia are planuri mari, pentru a face Litoralul Românesc mai atrăgător.

RATC: transport GRATUIT, pe ruta Constanţa – Aeroport Tuzla şi retur!

Intrarea publicului este, şi de data aceasta, liberă şi va fi… încurajată de autobuzele RATC, care vor aduce, în fiecare zi, doritorii din Constanţa (şi, implicit, turiştii din Mamaia), GRATUIT!, până la Aeroportul Tuzla.
Pentru publicul de toate vârstele, echipa de la “Regional Air Services” a pregătit diverse atracţii: standuri de aviaţie, motociclete, ciocolată, îngheţată, degustări de vinuri şi spaţii de joacă pentru copii.

Sursă foto: Site-ul „Iacarii Acrobatici”