Au mai rămas câteva ore până când Natura Dino Park-Constanța va acorda premiul lunii iulie

Categories EvenimentePosted on

În fiecare lună, Natura Dino Park – Constanța oferă ca premiu o bicicletă, pentru cel mai frumos desen pe teme de ecologie sau mediu. Miercuri, 14 august, va fi înmânat premiul lunii iulie.

Echipa Natura Dino Park a ales cele mai frumoase 5 desene. În cadrul spectacolului orei 19 de la Delfinariu, desenele vor fi numerotate de la 1 la 5, la fel și 5 mingiuțe, care vor fi apoi aruncate în bazin pentru ca unul dintre delfini sa aleagă câștigătorul.

Natura Dino Park se implică activ în susținerea copiilor prin activități educaționale având ca obiectiv principal sporirea constiinței asupra mediului înconjurător. Parcurile tematice contribuie în mod activ și eficient la informarea publicului, conștientizarea acestuia asupra problemelor de mediu și înțelegerea științei și abordarea trecutului. Obiectivele programelor educaționale ale parcului sunt pe de o parte cunoașterea extinsă a mediului (floră – faună), în cele mai importante perioade geologice și pe de altă parte, expunerea omului de zi cu zi în etapele-cheie ale evoluției prin divertisment și distracție pentru a crea o experiență originală, utilă și plină de satisfacții.