Caravana „Prietenia salvează România!”: Crema rock-ului şi pop-ului autohton vine, în august, (şi) la Constanţa!

Categories Timpul LiberPosted on

Pe 29 iunie, la Bucureşti, încep “Zilele Prieteniei”, sub deviza „Prietenia salvează România!”, constând într-o serie de evenimente artistice, în cadrul cărora vor concerta cele mai importante trupe, de muzică rock şi pop, din România! Concertele, organizate de către un cunoscut producător de bere din ţara noastră, pornesc în forță la București și vor trece, în ordine cronologică, prin Ploiești, Iași, Craiova și CONSTANŢA!

Niciodată nu au cântat atâţia „monştri sacri”, în acelaşi concert!

Cargo, Paraziții, Vița de Vie, Alternosfera, Șuie Paparude, E.M.I.L., Robin And The Backstabbers, CTC, Mărgineanu & Band, Partizan, Nightlosers, Niște Băieți și The Mono Jacks vor cânta, cot la cot cu prietenii. Publicul va avea parte și de o surpriză, în fiecare oraș: două trupe noi, formate din prieteni ai trupelor consacrate, vor concerta în fața a zeci de mii de oameni, la “Zilele Prieteniei”.

Seria de evenimente “Zilele Prieteniei” va avea loc în cinci orașe: București (29-30 iunie), Ploiești (6-7 iulie), Iași (20-21 iulie), Craiova (3-4 august) și CONSTANŢA (16-17 AUGUST). Muzica bună şi prietenia, aduse la un loc într-un cadru spectaculos, plin de indicii din lumea contemporană a berii, sunt ingredientele care vor face din “Zilele Prieteniei” cea mai bună destinație de weekend pentru români.
“Ne-am hotărât că cea mai frumoasă modalitate de a aduce spiritul prieteniei este printr-o serie de evenimente, desfăşurare care a luat forma Caravanei „Zilele Prieteniei”. Vrem să stabilim o legătură mai “personală” cu oamenii, să îi mobilizăm să răspândească, în locurile pe unde trec, acest spirit al prieteniei, trăite și împărtășite”, a declarat unul dintre organizatori.