CN de Atletism, juniori-1. Constănţenii au cam făcut legea: patru medalii de aur, două de argint şi trei de bronz

Categories SportPosted on

NOUĂ (9) MEDALII, dintre care nu mai puţin de PATRU (4) sunt de AUR! au cucerit juniorii-1 constănţeni, la Campionatul Naţional de Atletism, dedicat categoriei lor de vârstă, desfăşurat pe 2 şi 3 august a.c., la Stadionul Naţional de Atletism “Iolanda Balaş – Soter”, din Bucureşti.

La triplusalt – fete, locul 1 a fost obţinut de atleta, de la Clubul Sportiv (CS) “Farul” Constanţa, Lefcenco Simona Andreea, cu o săritură’ de 13,24 metri (antrenor: Lenuţa Dragomir).

Iar la masculin, în proba de triplusalt, primele cinci locuri au revenit… atleţilor constănţeni!: 1.Boboc Cristi Nicuşor (CS “Farul”) – 15.66 m (antrenor: Niculina Chiricuţă), 2.Spiridon David (CS “Farul”) – 14.30 m (antrenori: Cecilia Gevat şi Alin Larion), 3.Bododel Cristian (CS “Farul”) – 14.14 m (antrenor: Niculina Chiricuţă), 4.Pricop Iulian (Liceul cu Program Sportiv – LPS “Nicolae Rotaru”; antrenor: Niculina Chiricuţă), 5.Dragomir Vlad (CS “Farul”; antrenor: Lenuţa Dragomir).

Andreea Simona Lefcenco, de la CS “Farul” Constanţa, a devenit… DUBLĂ campioana naţională!, câştigând aurul şi la lungime, cu o săritură de 5,93 metri. Tot in proba de săritură în lungime, la masculin, Grecu Ionuţ, de la CS “Farul”, a câştigat încă o medalie de aur pentru Constanţa, iar pe locul 3 s-a clasat un alt “tomitan”,Boboc Cristi, de la LPS.

Pe treapta a 2 -a a podiumului de premiere a urcat ştafeta masculină de 4×100 m, de la CS “Farul”, formată din: Spiridon David, Neagoe Ionuţ Andrei, Moroşan George Eugen şi Ciobanu Andrei.

La 400 mg – feminin, Zavelca Nicoleta, de la CS “Farul”, s-a clasat a treia, cu timpul de 64,16 sec. Antrenorii “faristei” sunt Cecilia Gevat şi Alin Larion.