Câți bani au strâns rotarienii pentru noua secție de Oncologie Pediatrică

Categories SocialPosted on

Sâmbătă, 14.12.2013, a avut loc la restaurant Colonadelor o seară grecească organizată de Rotaract Club Constanța, manifestare caritabilă având drept scop strângerea de fonduri pentru noua Secție de Oncologie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Inițiativa de a se crea această secție a fost a asociației “Dăruiește Aripi”, drept pentru care am salutat această inițiativă și ne-am alăturat efortului de a crea condiții cât mai bune copiilor care vor fi internați aici.

Cei prezenți au avut toată deschiderea pentru această cauză nobilă, au fost generoși, astfel s-a strâns suma de 10.650 de lei.

La succesul acțiunii au contribuit: cluburile Rotary din Constanța, Ansamblul Elpis, Ionuț Galani, Andreea Dragu, Comunitatea Elenă. De remarcat că Ionut Galani, Ansamblul Elpis și Andreea Dragu s-au alăturat acțiunii noastre și au participat la actul artistic în mod gratuit.

Rotaract Club Constanța continuă acțiunile pentru susținerea asociației “Dăruiește Aripi” pentru a strânge și diferența necesară pentru finalizarea proiectului.