De ce am ales sa lucrez ca hostess

Categories LifestylePosted on

Ti-ai dori o cariera plina de succes care sa iti asigure stabilitatea financiara meritata si cochetezi deja cu ideea de a lucra ca hostess intr-un studio videochat profesionist? Te-ai gandit vreodata la ceea ce ai cu adevarat nevoie? Fara doar si poate, videochatul este cel care te motiveaza sa faci fix acele schimbari de care ai nevoie pentru a-ti depasi limitele si conditia!

Statisticile indica o crestere a interesului fata de joburile din acest domeniu. Si nu e de mirare! Castigurile atractive, orarul flexibil, libertatea de exprimare sub orice forma, legalitatea si confidentialitatea sunt cele care fac din orice model un om autentic, asumat.

De ce sa nu aspiri la o viata mai buna, fara joburi monotone care abia iti acopera chiria? Jobul de model videochat te ajuta sa iti depasesti barierele emotionale, iti testeaza limitele, oferind, in schimb, premii si zile de rasfat. Totul, in conditii legale, indiferent de calificarea si experienta anterioara.

Salariu cu mult peste media pietei

Putine sunt locurile de munca care sa asigure in tara noastra salarii de 1000 de dolari debutantilor. Traiul mai mult decat decent de la inceputul carierei in videochat se poate transforma peste noapte, la propriu, intr-un venit impresionant cu multe zerouri, care, pana nu demult, era considerat un lux interzis.

Este adevarat ca trebuie sa acumulezi ceva experienta in domeniu si sa stii cum sa te prezinti pentru a genera veniturile uriase de care toata lumea vorbeste, dar nu uita ca, de asemenea, poti fi inzestrata cu un farmec personal care, odata slefuit, iti poate aduce o baza solida de urmaritori si asigura succesul pe termen lung.

Libertate sub orice forma

In cadrul unui studio videochat profesionist te vei bucura de libertate deplina atat pe partea de timp liber, pe cea de exprimare, cat si pe cea financiara. Jobul de hostess in videochat ofera flexibilitate in exprimare sub orice forma, fara constrangeri absurde, si libertatea de a-ti alege programul de munca dupa cum functionezi mai bine.

Tu singura iti poti planifica zilele in care vei lucra si intervalul de lucru, unul dintre avantajele acestui job constand in faptul ca poti opta sa lucrezi in tura de dimineata sau in tura de seara. In doar cateva luni vei reusi sa castigi indeajuns de mult pentru a-ti deschide propriul tau business, pentru a-ti cumpara masina mult dorita si o casa doar a ta. Dressing-ul se va umple, iar grijile se vor evapora.

Mediu de lucru performant

Cine nu si-ar dori la locul de munca un colectiv prietenos, prieteni pe viata si sefi intelegatori? Sau un loc de munca cu echipamente de ultima generatie din care sa nu lipseasca calculatoarele performante, webcam-urile full HD si iluminarile profesionale tip studio foto-video? Pentru un studio videochat bine intentionat, bunastarea si rezultatele tale primeaza.

Intr-un mediu de lucru motivant si intotdeauna orientat catre succes ai garantia ca vei gasi doar oameni responsabili, inclunzand aici si colegele tale, alaturi de care vei forma o a doua familie si te vei dezvolta frumos ca om si ca model.

Un colectiv cu aceeasi mentalitate iti usureaza integrarea in mediul de lucru performant, unde trainerii si sefii lucreaza in echipa, alaturi de modele implicate, recompensate printr-o instruire eficienta, parteneriate reale de promovare si media buying (achizitie de trafic).

Art Studio Bucuresti este un studio videochat cu locatie de lux in centrul capitalei si acces usor catre orice mijloc de transport, unde castigurile impresionante se recunosc dupa modelele fericite, cu o perspectiva noua asupra vietii, care au renuntat la joburile tipice, programul clasic de lucru, task-urile rigide si mentalitatea demotivanta a colectivului de la locurile de munca in favoarea unui mediu occidental cu o enorma putere de transformare fizica, mentala si emotionala.