Ce trebuie sa stii despre continutul de pe site-ul tau

Categories Timpul LiberPosted on

Din păcate, crearea de conținut de slaba calitate nu vă va dezvolta afacerea. De aceea, este pur si simplu esential sa ai un continut de foarte buna calitate. In plus, acesta trebuie sa fie in mod regulat pentru a fii in clasament si pentru a atrage cat mai multi clienti.

Evolutia continutului

Fără îndoială că acest conținut s-a schimbat de-a lungul anilor. În anii 90, aveai o agentie seo care punea cuvintele cheie pe care dorea să le claseze de nenumărate ori pe pagina. Vă puteți imagina citind conținut de astăzi astăzi? Cel mai probabil ați renunța la un paragraf sau două și ați încerca un rezultat de căutare diferit. Google a luat act de acest lucru și și-a adaptat algoritmii pentru a se asigura că conținutul este clasat mai mult în funcție de popularitate și mult mai puțin în funcție de câte ori puteți introduce o anumită frază cheie pe fiecare pagină a site-ului dvs. web. Ce face ca conținutul să fie popular? Google nu și-a împărtășit toate secretele, dar știm câteva lucruri.    

Comportamentul utilizatorului – Acest lucru poate fi legat de numeroase valori. Timpul pe pagină, rata de respingere etc. spune motoarelor de căutare dacă poate fi etichetat ca si conținut de calitate.   

Linkuri – Șansele sunt, dacă aveți conținut informativ și popular, sa obțineti link-uri organice de pe alte site-uri web. Puteți ajuta motoarele de căutare sa va gaseasca, asigurându-vă că aveți și alte piese de conținut pe site-ul dvs. web, care să se conecteze la acesta.   

Continutul de calitate face diferenta

Desigur, conținutul de calitate face diferența! În zilele noastre trebuie să vă asigurați că aveti conținut care este informativ și nu se auto-servește. Oamenii apeleaza la un motor de căutare pentru a obține un răspuns la întrebările lor, pentru a li se prezenta serviciile sau produsele. Toate eforturile dvs. SEO nu vor conta dacă conținutul dvs. nu vorbește cu utilizatorul. De aceea, este foarte important sa incarci continut care transmite ceva util potentialilor clienti. Nu exista absolut nici o indoiala ca un continut de foarte buna calitate iti va ajuta afacerea sa creasca semnificativ intr-un timp destul de scurt. De aceea, este mai mult decat important sa te asiguri ca oferi vizitatorilor tai continut atractiv si util in acelasi timp. Doar asa vei obtine rezultate excelente.

Cum sa utilizati continutul in avantajul dvs.

Acest lucru este de la sine înțeles. De ce altceva ai vrea să produci conținut? Urmați aceste 2 sfaturi rapide pentru a oferi conținut de calitate publicului. Creați linkuri către paginile de pe site-ul dvs. web care conțin ceea ce ați crede că este cel mai bun conținut al dvs. Reîmprospătează cel mai bun conținut. Google Analytics vă oferă atât de multe informații valoroase ca ar fi păcat să nu le folosiți în avantajul dvs. Parcurgeți toate paginile dvs. care obțin cel mai mult trafic și reîmprospătațile. 

Dacă luați în considerare aceste sfaturi, atunci cu siguranta veti reusi sa realizati continut de cea mai buna calitate. Astfel, numarul potentialilor clienti va creste semnificativ, ceea ce inseamna ca afacerea va fi una infloritoare.