Ceasuri de lux

Categories Timpul LiberPosted on

Modelul Enzo nu a avut un ceas insa, LaFerrari trebuia sa aiba companie o bijuterie masculina .De fapt vor fi 50 de ceasuri Hublot editie limitata .Imaginatia creatorului a fost insa nelimitata oferind un gadget de lux manual .Nu veti crede ,axele pe care le vedeti ,in numar de 11 ,sunt actionate dintr-o rotita aflata in partea de sus in imaginii ,si ofera 7 saptamani de autonomie .Geam cristal safir ,titan,piele Schedoni totul la un pret inca necomunicat .
Proprietarii celo trei Lamborghini Aventador care vor fi produse ,au acum si un ceas pe masura, Lambo Avenger .Designerul Marko Petrovic spune ca s-a inspirat din liniile si formele Lambo ,in particular de motor .Inca nu a fost publicat pretul .
Tag Heuer si-a aniversat cei 150 ani de existenta printr-o creatie tribut Mercedes 300 SLR Fangio,  editie limitata la 3000 exemplare .Liniile clasice putin curbate , din otel ,celebreaza valorile Mercedes .
Bugatti ofera posesorilor de Veyron un ceas incredibil desenat de Parmigiani .Din aur alb,safir,carbon si de o complexitate inginereasca incredibila , pretul va fi pe masura 270.000 $, iar productia va numara doar 30 de bucati.
Alfa Romeo nu putea sa lipsesca din aceasta colectie, modelul 8C  creatie a lui Giuliano Mazuoli .Trecem peste materialele obisnuite la aceasta clasa : aur 18K,otel,titan,carbon,safir ,si ramanem uimiti de simplitatea si in acelasi timp eleganta cadranului care imita un turometru .Doar italienii puteau sintetiza spiritul sportiv auto intr-o frumoasa bijuterie .
Incheiem cu un ceas deosebit produs de catre URWERK SI care a necesitat 10 ani de dezvoltare .Capodopera de microinginerie ,atemporal ,insipirat de un mare stilist ,Louis Cottier si cu reminiscente ale panourilor de bord de pe masinile maericane ale anilor 60.Doar 25 exemplare vor putea fi admirate de catre cei care pot plati 200.000 franci elvetieni .