Forța Civică: Crin Antonescu, un candidat “debil”

Categories PoliticaPosted on

“Avem o Curte Constituţională care ignoră orice, chiar Constituţia, avem o ţară debilă, un guvern paralizat”. Aceasta este doar o parte a declarației iresponsabile a candidatului USL la funcția de președinte al României, Crin Antonescu, făcută în seara zilei de 31 octombrie, în cadrul unei emisiuni televizate, după cum a titrat astăzi un cotidian central.

Organizația municipală a Partidului Forța Civică Constanța consideră că, dacă România este o țară debilă, după cum apreciază rușinosul președinte al PNL, atunci toți românii sunt precum țara, ceea ce înseamnă că domnul Crin Antonescu, în calitatea sa de român, este la fel de debil ca și țara sa, pe care o înfierează cu mânie proletară.
Prin această declarație, Crin Antonescu își demonstrează, încă o dată, iresponsabilitatea și incapacitatea de a fi președintele României, și mai demonstrează că se află într-o veritabilă competiție cu premierul Victor Ponta pentru adjudecarea personajului-întruchipare a proverbului “gura bate fundul”.

În contextul acestei declarații, un individ care vrea să fie președinte al unei țări debile, nu poate să își dorească așa ceva decât pentru satisfacerea camarillei sale, întrucât țara, fiind debilă, este deja pierdută.
”Ne întrebăm oare ce român ar vota un personaj atât de sinistru care își jignește propria țară și, implicit, pe românii care trăiesc în ea.
Prin această declarație, Crin Antonescu s-a descalificat definitiv din calitatea sa de candidat la funcția de președinte al României. Îi sugerăm, pe această cale, pentru că România este o țară sănătoasă, dar care este stricată de politicieni triști și goi de conținut precum Antonescu, să candideze la ce funcție își dorește din orice spital de alienați din țară”, spun reprezentanții Forței Civice.