MAMAIA: “Cea mai mare oră de sport” a adunat mii de participanţi, turişti şi localnici

Categories Timpul LiberPosted on

Începând de vineri, Piaţeta „Perla”, din Sudul staţiunii turistice Mamaia, a fost, până în această seară, de sâmbătă, 27 iulie, inclusiv, gazda celei de-a treia ediţii a evenimentului “Cea mai mare oră de sport”, dedicat mişcării în aer liber, parte a campanie pro-sănătate, prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011. denumită “Mişcarea face bine!”. Acţiunea este organizată de Dolce Sport, împreună SmartAtletic şi GetFit. Deja, a fost depăşit, cu mult, recordul din 6 iulie, de la Bucureşti, când, la o acţiune similară, au participat aproximativ 1.000 de oameni, de toate vârstele.

Instructori renumiţi au iniţiat participanţii, în noi sporturi de întreţinere

La „Cea mai mare oră de sport”, din Mamaia, au avut loc, simultan, pe două scene, demonstraţii de aerobic, Kombat Jump, Circuit Training, Khai Bo, Fit Box, Functional Training, Kangoo Jumps, X Tempo, Super Jump, Steel Tonic, Fat Burning. La cele mai multe dintre clase au fost prezentate discipline noi, care capătă adepţi de la o lună la alta. Acestea au fost susţinute de instructori renumiţi, alături de care participanţii au putut învăţa mişcări de bază sau au efectuat exerciţii intense.
Pe toată durata evenimentului a existat o zonă de Boot Camp, unde s-au desfăşurat demonstraţii, antrenamente şi concursuri. Zona de Cycling a fost dotată cu 20 de biciclete staţionare, de la Pure Jatomi Fitness Constanţa, şi s-a lucrat în sistem “primul venit, primul servit”.

Duminică: workshop de nutriţie, slăbire şi viaţă sănătoasă!

Acţiunea continuă şi mâine, duminică – 28 iulie: la ora 14.00, Cristian Mărgărit va susţine un worksop de nutriţie, slăbire şi viaţa sănătoasă Intrarea este liberă, dar pe bază de înscriere la evenimentele de vineri şi sâmbătă!