În PNL au început luptele în teritoriu pentru atragerea electorilor la Congresul care va fi fundamental pentru liberalii români!

Categories PoliticaPosted on

Au început întâlnirile dintre candidaţii la preşedinţia PNL şi membii organizaţiilor din teritoriu.

Astfel, după cum au informat liberalii constănţeni, astăzi, într-un comunicat de presă, 65 de delegați ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal vor participa mâine, joi – 19 iunie, la Buzău, la reuniunea regională a PNL pe Zona Sud – Est.

În cadrul întâlnirii, cei doi candidați la funcția de președinte al Partidului Național Liberal, președintele interimar Klaus Iohannis și senatorul Ioan Ghișe, se vor întâlni cu liberalii din județele Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, TULCEA și CONSTANŢA, și își vor prezenta platformele – program cu care vor candida la Congresul PNL, din 27 – 28 iunie, de la Bucureşti.

Principalele subiecte care vor fi abordate în cadrul reuniunii se numără, bineînţeles, unificarea dreptei, aderarea la PPE, alegerile prezidențiale, dar și alegerile interne, în urma cărora se vor alege președintele și vicepreședinții partidului.

Delegația PNL Constanța va fi formată din cei patru parlamentari liberali din judeţ, consilieri județeni și municipali, membri ai Biroului Politic Teritorial (BPT), primari, dar și membri ai organizației județene a Tineretului Naţional Liberal (TNL) Constanța.

FOTO: Klaus Iohannis (Sursa: enational.ro)