Parchezi ca un bou? Ajungi vedetă pe Facebook

Categories SocialPosted on

Că în Constanța mulți șoferi parchează unde vor, știți deja. Suntem siguri că v-ați lovit de mașini, la propriu, când ați mers pe trotuare, sau ați înjurat în gând atunci când vreun șmecher a ocupat două locuri într-o parcare aglomerată.

Pentru toți cei care consideră că își pot lăsa mașina unde îi taie capul a apărut, de câteva zile, și varianta locală a paginii de Facebook ”Parchez ca un bou”. Se cheamă, simplu, ”Parchez ca un bou – Constanța”.
Iată ce își propune pagina: „Neatenţia şi nesimţirea în trafic tind să devină o veritabilă plagă naţională. România se află în primele locuri din Europa la accidente rutiere mortale, iar indisciplina în trafic, dar şi lipsa de respect faţă de lege şi ceilalţi sunt absolut strigătoare la cer. În acest context, în care nimănui pare să nu-i mai pese de nimic, un cont pe Facebook numit „Parchez ca un bou” e binevenit. Dacă de amenzi şi de ceilalţi şoferi nu le pasă, măcar de ruşinea altor sute şi mii de oameni poate se mai învaţă minte. Şi, din primele poze postate la început de 2014, putem sesiza că unii şoferi din Constanţa chiar au un talent nativ de a parca precum boii…”.

Imediat a strâns 300 de like-uri.

Evident, fotografiile au început să curgă. Atașăm acestui text câteva exemple.