Recitaluri vocale şi de violoncel cu Adrian Naidin: „Despre iubire”

Categories Cultura, La ziPosted on

Recitaluri vocale şi de violoncel cu Adrian Naidin: „Despre iubire”

Adrian Naidin – Foto Simion Buia

Sărbătorile îndrăgostiţilor de anul acesta nu s-au încheiat.  Adrian Naidin vă invită să  descoperiţi sau să retrăiţi prin muzică nenumăratele nuanţe ale iubirii pe care le va evoca în recitalurile sale vocale şi de violoncel.

Evenimentele vor avea loc în Bucureşti,  pe 5 martie, la Ceainăria Serendipity, începând cu ora 21:00 şi pe 26 martie la Mandala Club, de la ora 19:00.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică “Sigismund Toduţă” la clasa prof. Gabriela Todor şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secţia Violoncel şi Muzică de Cameră. S-a perfecţionat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky,  obţinând numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică.

Printre artiştii cu care a colaborat se numără Damina Drăghici, în concertele “Damian’s Fire” şi “Painting with Music Romania”, violonistul Alexandru Tomescu şi Alexandru Andrieş.

“Muzica este o aspiraţie către mântuire, o cerere de iertare a omului faţă de Dumnezeu şi faţă de copacul tăiat pentru a fi transformat în instrument muzical. Nu există muzică fără iubire şi nici iubire fără iertare” , spune artistul.

Rezervările se pot face la [email protected] pentru recitalul din 5 martie şi la numărul de telefon 0734.722.050 pentru reprezentaţia din 26 martie.

Anca ALBU