Trei accidente rutiere cu victime

Categories EvenimentePosted on

Polițiștii constănțeni au înregistrat ieri trei accidente rutiere soldate cu victime.

La ora 09.12, V. Şerban Gabriel, de 41 de ani, a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis şi ajungând la intersecţia cu strada Tulcea, efectuează viraj la stânga, unde surprinde şi accidentează pe P. Constantin, de 67 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal pe culoarea verde a semaforului pietonal aflat în funcţiune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară pietonului.

La ora 10.49, Ş. Dima, de 58 de ani, a condus o autoutilitară, pe strada Trandafirului şi ajungând la intersecţia cu strada Frunzelor, nu respectă semnificaţia indicatorului „Oprire”, şi intră în coliziune cu un autoturism, condus de O. Marius Iancu, de 43 de ani, care a fost proiectat într-un stâlp de beton. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism.

La ora 15.10, C. Liviu, de 30 de ani, a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia şi ajungând în zona magazinului „Finest” surprinde şi accidentează pe S. D. Constanţa, de 74 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară pietonului.

De asemenea, un bărbat a fost depistat la volanul unui autoturism care avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată, iar altul conducea un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.