Arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fugit de poliție

Categories EvenimentePosted on

Ieri, la ora 1.18, poliţiştii din M. Kogălniceanu, aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui conducător auto, ce rula pe DN2A, dinspre Constanţa către Hârşova.

Întrucât acesta nu a oprit, s-a procedat la urmărirea sa pe o distanţa de 20 de km, până în satul Dorobanţu, timp în care conducătorul auto a încercat să acroşeze autospeciala de poliţie, aruncând cu sticle în direcţia acesteia.
În satul Dorobanţu bărbatul a fost imobilizat şi legitimat de poliţişti, stabilindu-se că acestuia este Ţ. Laurenţiu, de 46 ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla în stare de ebrietate, având o îmbibaţie alcoolică de 1,15 g/l alcool pur în sânge.
Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, ulterior Judecătoriei Constanţa, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.