A furat o poștetă cu 10.000 de lei de pe plajă

Categories EvenimentePosted on

Poliţia Mamaia face cercetări în vederea identificării unei persoane care a sustras ieri o poşetă, lăsată nesupravegheată pe un şezlong de pe plajă, în care se aflau documente şi suma de 10.000 lei.

Având în vedere faptul că, în ultima perioadă, s-a constatat o neglijenţă ridicată cu privire la propriile bunuri a turiştilor veniţi în staţiunile de pe litoralul românesc, conducerea I.P.J. Constanţa a dispus intensificarea acţiunilor de prevenire a furturilor de pe plajă, din auto şi din camerele de hotel.
Astfel, poliţiştii de ordine publică şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii vor distribui pliante informative, vor discuta cu cetăţenii identificaţi ca fiind neglijenţi cu bunurile proprii (care îşi lasă bunuri la vedere în autoturisme şi pe şezlongurile de pe plajă, care îşi lasă ferestrele deschise de la camerele de hotel situate la parter sau la etajul 1).
Totodată, se va acţiona în sistem integrat, în colaborare cu Jandarmeria Constanţa, în vederea combaterii infracţiunilor specifice sezonul estival.