Avantajele pe care NordVPN le ofera pe iPhone, iPad si Mac

Categories TehnologiePosted on

Probabil ati mai auzit de VPN-uri. Este chiar foarte posibil ca cineva sa va fi recomandat sa utilizati unul pentru a naviga pe Internet. Dar ce este mai exact un VPN? Ofera intr-adevar avantaje valoroase? Sunt usor de instalat pe dispozitive precum iPhone? 

Ce este si care sunt principalele sale avantaje?

VPN inseamna retea privata virtuala. Adica o retea privata virtuala. Definitia sa mai larga ar necesita explicatii prea tehnice si complexe, care ar putea sa nu ofere prea multe pentru a va rezolva indoielile. Prin urmare, ceea ce ar trebui sa stiti este ca este un tip de conexiune la internet care va va permite sa navigati in acelasi mod ca si cu o retea WiFi sau de date mobile ca si acum pe iPhone, iPad sau Mac.

Aceste conexiuni se realizeaza printr-o serie de protocoale oferite de unele aplicatii concepute in acest scop. Atat in ​​scopuri vizuale, cat si practice, nu veti observa ca navigati pe un VPN. Dar atunci are sens sa-l folosesti? Ei bine, da, din moment ce experienta este mult mai completa si puteti obtine multe avantaje. Principalele si cele care cu siguranta va vor interesa cel mai mult sunt acestea:

  • Securitate si confidentialitate mai mari, deoarece VPN-urile au un sistem de securitate mai avansat decat retelele care sunt utilizate in mod normal, cu criptare care va impiedica urmarirea site-urilor web si utilizarea datelor dumneavoastra in scopuri care nu sunt intotdeauna in intregime legale.
  • Navigati mai rapid, atat cand accesati site-uri web, cat si cand incarcati continut in flux, descarcati fisiere sau folositi aplicatii care depind de internet. Chiar si actualizarea dispozitivelor poate fi mai rapida daca este utilizat un VPN bun.
  • Bucurati-va de seriale si filme. Platforme precum Netflix si HBO au un catalog in Statele Unite care este chiar mai larg decat ceea ce avem noi la noi. Cu un VPN este posibil sa te conectezi la internet ca si cum te-ai afla in acea regiune, fara a fi nevoie sa schimbi nicio setare de pe dispozitiv.
  • Descarcati fisiere geo-blocate si este posibil ca in anumite ocazii sa fi incercat sa descarcati un fisier si sa fi intalnit o limitare din cauza locatiei dvs. Ca si in cazul precedent, folosirea unui VPN ca si cum ati naviga dintr-o alta tara va va ajuta sa descarcati totul fara probleme. Acest lucru este foarte comun cu fisierele torrent.
  • Obtineti calatorii mai ieftine . Da, ai citit bine. Puteti gasi bilete de avion si chiar si cazare la un pret mai mic daca va conectati virtual din alta tara si veti fi surprinsi sa vedeti diferentele de bani care exista intre inchirierea aceluiasi bilet dintr-o tara decat din alta.
  • Achizitii mai ieftine si nu doar in ceea ce priveste calatorii poti economisi bani. Exista mii de produse de tot felul care se vand online cu preturi diferite in functie de tara si cu un VPN poti accesa pentru a-l cumpara mai ieftin si chiar te bucuri de ofertele speciale care sunt disponibile pe alte site-uri.
  • Functii exclusive ale unor aplicatii si este ca continuand cu cele de mai sus, sunt multe care va cer sa va conectati din alta tara pentru a va putea bucura de un anumit continut. Cu un VPN poti accesa toate extrasele aplicatiilor, precum si cele ale altor servicii online care isi limiteaza si instrumentele in functie de tara.

Cel mai rapid si mai eficient VPN de pe dispozitivele Apple

Vazand ca avantajele oferite de VPN-urile sunt atat de dulci, putem gasi numeroase aplicatii care ofera acest serviciu. Cu toate acestea, putini ofera o fiabilitate la fel de mare ca NordVPN. Daca ati auzit deja de aceste servicii, este mai mult ca sigur ca aceasta aplicatie va suna familiara, deoarece este una dintre cele mai utilizate pe tot felul de dispozitive, in special pe iPhone, iPad si Mac de la Apple.

NordVPN ofera tot felul de instrumente care garanteaza ca ne putem bucura de acele avantaje pe care le-am mentionat mai sus, cu alte completari precum a fi cel mai rapid de pe piata conform studiilor recente realizate de expertii AVTEST. Tot la nivel de confidentialitate, se remarca prin faptul ca a fost supus la doua audituri care confirma politica sa fara inregistrari. Si da, este, de asemenea, una dintre cele mai sigure, deoarece nu are discuri si memorii RAM pe serverele sale unde datele dvs. pot fi stocate, astfel incat nici dezvoltatorii de aplicatii, nici tertii nu va pot accesa datele.

Cum sa economisiti bani descarcand NordVPN

Ca orice serviciu bun care merita sarea, mai mult in acest tip de instrument, NordVPN este platit. Cu toate acestea, sunt atat de multe avantaje incat descoperim ca credem ca merita din plin, mai ales daca tinem cont ca acum au o oferta speciala in aceasta vara cu care poti plati mai putin pentru a-l folosi. Mai exact, ei ofera o reducere de 72% la planul lor de 2 ani cu care vei plati doar 2,64 euro pe luna si la care adauga 3 luni gratuit.

Odata ce descarcati NordVPN, puteti incepe sa va bucurati de el datorita pornirii sale rapide, care include un ghid simplu pentru a cunoaste aspectele principale ale interfetei sale. Ne amintim ca este disponibil pe iPhone, iPad si Mac, asa ca te poti bucura de el pe oricare dintre ele si chiar si pe toate trei simultan daca le ai pe toate.