Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului a încheiat recent o asigurare de viaţă

Categories La ziPosted on

Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului a încheiat recent o asigurare de viaţă

Adrian Sobaru, angajatul de la TVR care s-a aruncat pe 23 decembrie de la balconul Parlamentului, avea o asigurare de viaţă cu componentă investiţională, informează Realitatea TV.

Sobaru încheiase asigurarea la sfârşitul lunii noiembrie. În caz de deces prin accident, familia lui ar fi urmat să primească 52.000 de lei. Dacă ar avea o invaliditate permanentă în urma unui accident, bărbatul ar obţine 100.000 de lei.

Angajatul TVR a fost operat miercuri de medici şi este în afara oricărui pericol, iar peste o săptămână urmează să fie externat.

“Domnul Sobaru a fost operat, starea lui e stabilă, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism minor cerebral cu fracturi complexe la nivelul oaselor care compun faţa, o contuzie abdominală fără leziuni, contuzie la nivelul coapsei fără leziuni oasoase, tulburare depresivă majoră  cu idei interpretative şi idei de culpabilizare. Noi am căzut de acord cu domnul Sobaru ca să facem publice doar acele date care interesează opinia publică. Domnul Sobaru va rămâne în spital şapte zile timp în care va fi monitorizat. Dânsul va face declaraţii când va părăsi spitalul”, a declarat Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalul Universitar.