Black Sea Arena: 70.000 de tineri se vor distra în sudul litoralului

Categories Timpul LiberPosted on

Pe cordonul Saturn-Venus va fi amenajată o zonă pentru organizarea de spectacole şi concerte în aer liber, a anunțat primarul Mangaliei, Cristian Radu. Locaţia se va numi Black Sea Arena şi va găzdui până la 70.000 de oameni, având una dintre cele mai mari scene din sud-estul Europei.
Primul eveniment de amploare va fi Liberty Parade, pe 13-14 iulie, urmat de concertul Europa FM. În aceeaşi perioadă, se va organiza „Mangalia Air Show” – un spectacol aviatic cu participarea unor piloţi acrobaţi de prestigiu la nivel mondial. „Mangalia Drift Grand Prix” este un alt eveniment organizat pe toată durata verii, în zona dintre Saturn şi Venus.
În intervalul 22-25 august, se va organiza Festivalul Callatis, eveniment la care Primăria Mangalia este partener, iar între 30 august şi 1 septembrie avem ca proiect organizarea Festivalului Antic Callatis. În perioada 2 – 8 septembrie, sunt programate mai multe evenimente cu prilejul Zilei Mangaliei, care se va sărbători de Sfânta Maria (8 septembrie). Astfel, dorim să organizăm Festivalul Multietnic, în colaborare cu ANTREC, Festivalul de Teatru FRINGE, precum şi o procesiune religioasă, prilejuită de aducerea Brâului Maicii Domnului, din Grecia, pe data de 8 septembrie.