București: Cozi la Casa de Asigurări de Sănătate, după reluarea programului cu publicul

Categories La ziPosted on

București: Cozi la Casa de Asigurări de Sănătate, după reluarea programului cu publicul

UPDATE
O femeie a leşinat după ce a stat la coadă câteva ore, la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Gorj. Medicii de la ambulanţă i-au acordat primul ajutor, după care au transportat-o la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu. Femeia este în afara oricărui pericol, dar va mai rămâne sub supravegherea medicilor.

Zeci de persoane așteptau la rând, luni, în faţa Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti, după ce a fost reluat programul cu publicul, relatează Realitatea TV.

Cei mai mulţi dintre cei care stăteau la coadă erau angajatori, care doreau să depună declaraţiile pentru salariaţii lor.
Casele de asigurări de sănătate din întreaga țară şi-au reluat activitatea luni dimineaţă, după o pauză de câteva zile luată pentru că s-a defectat sistemul informatic.

Deși informaticienii au rezolvat problema, nu au dispărut problemele legate de cozi.

La Bucureşti, zeci de persoane au venit să îşi depună declaraţiile sau pentru a preda listele cu cei pentru care s-a plătit asigurarea.

Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate susţin că în toată ţara a fost suplimentat numărul de ghişee la care se pot plăti contribuţiile.