CAMIBO – “Friends are forever!”

Categories Timpul LiberPosted on

Povestea unei prietenii şi afaceri de succes, aşa poate fi descrisă ascensiunea brandului ”Camibo evenimente”. Firma şi-a început activitatea în 2009, organizând până în prezent peste 100 de petreceri non-profit pentru membrii acestui grup şi publicul larg. În mai puţin de un an de la înfiinţare, de Valentine’s Day în anul 2010, a organizat primul eveniment de mare amploare, depăşind 1200 persoane. Publicul a fost încurajat să se distreze şi să uite de grijile cotidiene cu premii consistente precum: excursii la munte, bijuterii, tratamente faciale, abonamente la săli de fitness, buchete superbe de flori şi articole de îmbrăcăminte, oferite de sponsorii parteneri.
Căpătând încredere, această firmă a reuşit să extindă activitatea până la a organiza petreceri tematice, concerte la scară mare (mii de persoane în aer liber), petreceri de Halloween, 8 martie, revelion, balurile bobocilor, majorate , banchete şi printre cele mai elegante prezentări de modă. Evoluţia s-a resimţit şi prin interesul pentru locaţii cât mai plăcute în strânsă legătură cu procesul de diversificare pentru a trezi constant mulţumirea clientului. Pe lângă sărbătorile tradiţionale şi cele moderne, firma a oferit o atenţie deosebită şi minorităţilor, organizând atât serate aromâne cât şi tătăreşti (toplantiuri).
Echipa este formată la momentul actual din administratorul firmei, un general manager, un MC, 3 oameni responsabili cu asigurarea securităţii, un specialist IT şi poate cei mai preocupaţi de buna desfăşurare a evenimentelor, colaboratorii care se ocupă de vânzarea biletelor. Toţi aceştia sunt uniţi şi mobilizaţi de dorinţa de a oferi şi obţine distracţie maximă în timpul liber.
În momentul de faţă, responsabilul de acest fenomen ,,Camibo” este Mihai Bănică, care a declarat : ”Scopul petrecerilor noastre este de a crea noi prietenii sub sigla Camibo, de unde şi motto-ul firmei “Friends are forever!”. Prevedem că pe parcursul timpului, dezvoltarea noastră va fi una puternică şi pe termen lung datorită seriozităţii noastre. Am dori să implementăm ideile noastre inovatoare, să aducem un concept nou petrecerilor din cluburile constănţene şi în timp , pe piaţă internaţională”.
În viitorul apropiat, toţi membrii echipei Camibo au un ţel comun, acela de a obţine aprobarea pentru organizarea a cât mai multe baluri ale liceelor şi facultăţilor din oraş.