Ce fel de advertoriale poți difuza de pe o platformă de publishing din România?

Categories Timpul LiberPosted on

Care sunt acele articole ce pot fi publicate de pe o platformă de publishing? Ce dorește un marketer să posteze atunci când începe o campanie de promovare cu ajutorul unor texte optimizate? Sunt întrebările dintre cele mai des întâlnite în rândul acelora ce caută site-uri. De ce? Pentru că există multe platforme ce au o mulțime de restricții, deloc favorabile pentru afaceri. Fie apar probleme în modul de redactare, în cazul prețurilor, subiectelor, temelor. Astfel că, un advertiser pierde foarte mult timp în a găsi o aplicație pe care să poată publica fără prea multe restricții. Însă, piața din România de publishing câștigă un pion principal prin Instapress, care permite tuturor să publice fără aprobări. Despre ce este vorba?

O mulțime de articole și nenumărate site-uri disponibile

Un lucru este cert, piața se confruntă cu o gamă largă de afaceri, de la cele mai simple, la cele mai complicate, dar și indecente. În cazul ultimei categorii, discutăm despre advertoriale videochat. Exact, există și afaceri ce se dezvoltă în acest domeniu, afaceri ce doresc să se promoveze. De ce, însă, apare în discuție Instapress? Simplu, pentru că pune la dispoziție site-uri ce permit publicarea articolelor de tip adult.

Ce fel de texte dorește un client să promoveze?

1.     Articole SEO (texte optimizate pe diverse teme, cele mai multe de prezentare ale unor produse sau servicii).

2.     Advertoriale (texte tip reclamă, acestea prezintă în detaliu beneficiile unui produs, făcând parte din publicitatea plătită sau ,,ascunsă”). Mai multe poți citi pe InstaPress.

3.     Comunicate de presă (texte cu rolul de a informa publicul țintă în legătură cu evenimente oficiale sau foarte importante legate de activitatea unei companii, afaceri, firme etc).

4.      Articole adult (texte pe subiecte destinate doar celor peste 18 ani- videochat, pharma, cazino, tutun, alcool, sexshop etc).

Toate aceste articole, indiferent de domeniul lor, pot fi publicate pe site-urile ce apar pe platformă. Într-adevăr, în cazul celor pentru adulți, site-urile necesită a fi consultate mai întâi. Cert este că pe aplicație clienții pot găsi și pagini ce permit publicarea acestor advertoriale pentru adulți.

De ce InstaPress?

Este simplu de ce un marketer recomandă din plin utilizarea unei platforme precum cea de față: totul este instant! Astfel că:

  • – Clientul își creează contul.
  • – Alege site-ul pe care dorește să publice.
  • – Introduce creditul cerut de aplicație.
  • – Publică articolul.
  • – Primește instant linkul cu trimitere către articol.

Atenție! Nu există timp de așteptare, nu este necesară aprobarea (publisherul este notificat prin email când cineva postează pe site-ul său), echipa este pregătită să intervină în cazul unor probleme tehnice.

Postezi oricând, oricum, orice!

Nu mai este timp de pierdut, din acest motiv totul devine instant pe InstaPress. De ce este favorabil ca o afacere să se promoveze prin articole SEO, comunicate de presă și advertoriale, fie ele și de tip adult?

1.     Indexare mai bună!

2.     Poziționare în SERP!

3.     Valori amplificate ale indicilor (autoritate, nivel de încredere, vizualizări)!

4.     Notorietate!

5.     Trafic mai mare!

6.     Rată de conversie mare!

7.     Credibilitate!

8.     Link building eficient!

9.     Campanii SEO eficiente!

10.  Câștigarea publicului țintă!

Concluzie

Acestea fiind spuse, pe o platformă de publishing din România, dar nu pe toate, oricine poate publica ce dorește. Important este ca aplicația respectivă să aibă autoritate, o gamă largă de site-uri disponibile și un timp de răspuns rapid. Avantajele promovării prin articole și texte optimizate sunt nenumărate. Toți cei ce dețin site-uri și dezvoltă afaceri trebuie să înceapă astfel de campanii SEO și strategii, pentru că și rezultatele vor fi pe măsură.