Cum sa stii daca cineva te-a blocat pe iPhone

Categories TehnologiePosted on

Ai fost vreodata curios sa stii daca cineva te-a blocat pe iPhone-ul sau? Daca aveti un dispozitiv iOS, stiti cu siguranta ca puteti bloca apelurile si mesajele de la un anumit numar de telefon. De fapt, acum cateva luni v-am spus cum sa blocati un numar de telefon pe iPhone.

Din fericire pentru persoana care blocheaza, Apple face aceasta caracteristica destul de discreta, asa ca majoritatea oamenilor nici nu vor ghici ca celalalt le-a blocat. Cu toate acestea, exista intotdeauna modalitati de a afla .

Exista cateva modalitati de a determina daca cineva te-a blocat de pe iPhone-ul sau. Totusi, retineti ca aceste metode nu sunt complet eficiente si nu pot dovedi intotdeauna ca sunteti blocat pe celalalt terminal. Aici vom explica cum se face:

Cum sa stiu daca cineva m-a blocat pe iPhone

  1. Aflati daca ati fost blocat de la apeluri
  2. Aflati daca ati fost blocat pe iMessage
  3. Cum sa afli daca ai fost blocat pe FaceTime

Iata trei metode diferite prin care poti afla daca cineva te-a blocat de pe iPhone-ul sau. Sunt destul de simplu de facut si, desi exista motive pentru care toate cele trei optiuni ar putea sa nu fie disponibile la celalalt capat, raspunsul este de obicei acelasi: o lacat.

1. Aflati daca ati fost blocat de la apeluri

Primul pas pentru a afla daca cineva te-a blocat este destul de direct. Aceasta implica efectuarea unui apel catre numarul de la care banuiti ca ati primit blocul. Daca primiti un ton, sau nimic, si apoi un mesaj ca persoana pe care incercati sa o suni nu este disponibila… sunt sanse sa fi fost blocat.

Apelul va poate duce la mesageria vocala, unde puteti alege sa lasati sau nu un mesaj. Daca persoana te-a blocat, mesajul vocal va aparea sub sectiunea numita „Blocat”.

Ceva destul de curios este ca, atunci cand ai fost blocat, vei auzi de obicei un singur ton inainte de a fi informat ca numarul pe care incerci sa-l apelezi nu este disponibil.

Desigur, acesta nu este un test complet de incredere. Faptul ca o persoana nu poate primi apelurile dvs. se poate datora multor lucruri, de la a nu avea receptie, pana la a avea mobilul in modul avion si chiar posibilitatea ca acesta sa aiba Modul Nu Deranjat activat pe dispozitiv. In oricare dintre aceste optiuni, numarul va aparea ca indisponibil.

2. Aflati daca ati fost blocat de la iMessage

Cand cineva te blocheaza de pe iPhone, inseamna ca te-a blocat de la apeluri, mesaje text, iMessage si FaceTime. Prin urmare, este necesar sa revizuiti toate cele patru metode pentru a confirma odata pentru totdeauna daca s-a intamplat cel mai rau.

Pentru a afla daca cineva te-a blocat pe iMessage, trebuie doar sa accesezi aplicatia Mesaje de pe iPhone. Incercati sa trimiteti un iMessage persoanei pe care doriti sa o contactati si asteptati ceva timp. Daca dupa ore, mesajul „Livrat” nu apare sub cel mai recent text al dvs., acesta ar putea fi urmatorul:

  1. Cealalta persoana te-a blocat.
  2. iPhone-ul celeilalte persoane nu are o conexiune Wi-Fi sau de date mobile. Aceasta secunda este destul de probabila daca iPhone-ul este in modul Avion.

Puteti cere altcuiva sa trimita acestei persoane un iMessage si sa vedeti daca cel mai recent text al acestuia afiseaza „Livrat”. Daca da, atunci ati fost blocat oficial.

Cum sa afli daca ai fost blocat pe FaceTime

Spre deosebire de apelurile video WhatsApp, in FaceTime este mult mai complicat sa stii daca cineva te-a blocat. Acest lucru se datoreaza faptului ca FaceTime nu va afisa informatii diferite pe ecran atunci cand efectuati un apel catre o persoana care v-a blocat. Pur si simplu va suna la fel ca intotdeauna si va afisa acelasi ecran de asteptare.

Cu toate acestea, daca ati incercat in mod repetat sa sunati o persoana si primiti intotdeauna acelasi mesaj „FaceTime indisponibil”, exista mai multe motive.

  1. Este posibil ca persoana respectiva sa va ignore apelurile.
  2. Nu ti-ai configurat inca FaceTime.
  3. iPhone-ul dvs. nu este conectat la Wi-Fi sau la date mobile.
  4. S-ar putea sa suni la un numar vechi care nu este conectat la FaceTime. Aici optiunea este sa incercati sa va apelati si e-mailul Apple ID.
  5. Te-au blocat de pe iPhone-ul lor. Din acest motiv, ei nu vor primi apelurile dvs., apelurile iMessage sau FaceTime.

In orice caz, daca o persoana te-a blocat, exista o sansa de 99% ca ea sa nu vrea sa auda de tine chiar acum. Poate ca se va schimba in viitor… sau nu, dar odata ce ti-ai saturat curiozitatea nu mai incerca sa fortezi contactul.

Daca esti o persoana fara speranta si vrei sa continui sa investighezi daca o persoana te-a indepartat din viata lui, iata un tutorial pentru a afla daca cineva te-a indepartat de pe Facebook. Mult mai simplu decat sa stii daca ai fost blocat de pe iPhone.