CONSTANŢA: „Mirciştii” oferă, la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam”, „UN 1 IUNIE FIECĂRUI COPIL!”

Categories SocialPosted on

Elevii colegiului „Mircea cel Bătrân”, membri ai Clubului „TimetoIMPACT”, şi-au propus să ofere „Un 1 Iunie fiecărui copil” din centrul de plasament „Micul Rotterdam”, din Constanţa.

Plini de entuziasm, cu multe dulciuri şi jucării, mirciştii au mers să întâlnească copii din centru, fiind însoţiţi de profesorii coordonatori, Ermolaev Irina, insp. Geoglovan Daniel şi Zisu Amalia.

„Mirciştii” au pregătit jocuri interactive, pe grupe de vârstă, concursuri în urma cărora fiecare copil a fost premiat. Ziua Internaţională a Copilului a readus în atenţia liceenilor nevoia de a fi mult mai aproape de semenii noştri, iar emoţia întâlnirii cu cei mici, unii de 2 sau 3 ani, a fost greu de transpus in cuvinte.

Ochii albaştri ai Laurei, o fetiţă de 4 ani, care a primit cadourile bucuroasă, şi ne-a spus mândră că a fost la grădiniţă, apoi fericirea lui Ionuţ care a primit un joc nou, a arătat cât de mult contează să îşi găseşti timp şi pentru cei care se află atât de aproape de tine.
Mirciştii şi-au dorit să le aducă mai mult decât cadouri copiilor şi, de aceea, prin intermediul jocurilor au venit mai aproape de cei mici.

„Mircista” eminentă Ioana Gănescu şi-a dovedit talentul de bun organizator şi s-a dedicat total jocurilor.

La sfârşit, aproape fără voce, dar cu o lumină deosebită în priviri, a îmbrăţisat grupul de copii, dăruindu-le din nou bunătăţi. Toţi cei 40 de elevi ai CNMB au demonstrat că Ziua Copilului este poate cea mai de suflet sărbătoare şi de aceea au pus mult suflet în jocul lor de-a copilăria.

 

IMAGINE: Copiii de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam”, din Constanţa (Sursa foto: observatordeconstanta.ro)