RALIUL DELTEI: S-a dat startul oficial, la Tulcea!

Categories SportPosted on

Joi după amiază, începând cu ora 16.00, în prezenţa președinteleui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, la conferința de presă organizată în municipiul Tulcea, s-a anunțat deschiderea Raliului Deltei Dunării, ediția a doua.

De la ora 18.00, pe scena din Piața Civică a urcat Delia, iar de la ora 20.00 a avut loc startul festiv.

În cadrul conferinței de presă (la care a participat și campionul Francois Delecour), Mihai Tănase, din cadrul Club Nautic MotorSport a prezenta, pe scurt, programul Raliului, iar invitații au vorbit despre ediția din acest an.

Raliul Deltei a fost organizat între 1980 și 1993, după care competiția nu a mai putut fi susţinută.

„De-a lungul timpului, Raliul Deltei a fost o mândrie a județului, a constituit o faimă pentru Tulcea. Consiliul Județean Tulcea a sprijinit logistic și financiar aceste eveniment de marcă din județ și sunt sigur că, împreună cu organizatorii Danube Delta Rally și Primăria Tulcea, vom da o notă de succes acestui concurs“, a spus președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu.

În deschiderea evenimentelor, publicul, strâns în Piața Civică, din municipiul Tulcea, s-a putut bucura de un concert al Deliei, care a început la ora 18.00.

De la ora 20.00, în Piața Civică a fost dat startul oficial: echipajele care intră în competiție au fost prezentate. Printre cei care au marcat deschiderea concursului auto s-au numărat și reprezentanții principalilor parteneri ai evenimentului: președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu și primarul Constantin Hogea, dar și Corina Martin, din cadrul Asociației Litoral Delta Dunării, Răzvan Filipescu, președintele ANT.
 

FOTO: insport.ro