S.O. Vîntu: “Ştii cine o să îi ia gâtul lui Băsescu? Udrea. Ea îl va distruge pe Băsescu”

Categories La ziPosted on

S.O. Vîntu: “Ştii cine o să îi ia gâtul lui Băsescu? Udrea. Ea îl va distruge pe Băsescu”

O nouă înregistrare a unei conversaţii între omul de afaceri  Sorin Ovidiu Vîntu şi managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, a apărut pe internet.

În înregistrare, Vîntu vorbeşte despre soarta premierului Emil Boc, care nu va fi schimbat cu siguranţă până la toamnă, dar şi despre ministrul Turismului, Elena Udrea şi despre preşedintele României, Traian Băsescu: “Nu-l va schimba până-n toamnă pe Boc. Nu, până la toamnă nu-l schimbă pe Boc. Şi deci, succesorul lui Boc este Elena Udrea.”

„Vezi ca între Elena şi Cocoş sunt disensiuni majore. În opinia mea ar trebui să te duci şi să încerci să construieşti o relaţie cu Elena. Ştii că e inteligentă. Nu prin Cocoş. Ia-o singur”, îl îndeamnă Vîntu pe Ghiţă, conform înregistrării.

Omul de afaceri abordează şi subiectul relaţiei politice dintre Traian Băsescu şi Elena Udrea: “În opinia mea, ştii cine îl va dărâma pe Băsescu? Cine o să-i ia gâtul lui Băsescu? Udrea. Ea îl va distruge pe Băsescu.”

SOV – nu, pina-n toamna nu-l schimba pe Boc. Si deschi.., ba, ba, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Este Elena Udrea!
SG – Da…

SOV – nu vrea de fapta sa vada ce-i prin piata
SG – nu ma las, numa las deloc

SOV- Asa ca intares… Vezi ca intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Care este o tipa inteligenta.
SG – da’ avem.

SOV – Nu prin Cocos!
SG – mm..

SOV – Ia-o singur! Ia-o singur!
SG – Singur. Avem relatie deja pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavind masinute cind era mica, ca si Ponta, ca si altii, e zgircita… Zgircita rau!

SOV – (ride)
SG –Pai da…mie-mi spui?

…………………………………

SG – Nu-i vorba de asta, … Treaba e alta: deci, e ca nevasta-mea, intelegi? Deci, ce-i al ei e al ei, ce-i al meu e al nostru. Asa-i si asta. Am vazut-o eu, cu ochii mei. Eu singur am adulmecat-o, cind era mai mica, in 2007.
SOV – E o tipa foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente

SG – Foarte, foarte, foarte …mm.. insistenta si foarte.. cu intuitie foarte buna si cu ambitie foarte mare…
SOV – Tenace! Tenace!

SG – Da, da
SOV – Iubeste puterea asa cum o iubesti si tu, femeia. Iubeste puterea, Sebi

SG – Cunosc bine… de ce credeti ca se simte…?
SOV – Ii taie si gitu’ lu’ ta-su pentru putere..

SG Stiu, d-aia ne si..
SOV Stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu’ lu Basescu?

SG Ea..
SOV Udrea.. De-aic..cultiv-o pe Udrea (rade)

SG Asa mi-a zis Saftoaica. Saftoaica, cand a plecat de la Basescu, mi-a zis: “Udrea va fi moartea lui” Fie ca va incerca s-o puna si nu va reusi… adica in diverse feluri, dar de la ea se va trage…
SOV Ea-l va distruge pe Basescu

SG Ea e calcaiul lui Ahile