Cum sa alegi un pat potrivit pentru dormitorul tau

Categories Timpul LiberPosted on

Este foarte tentant să selectați un pat mai mare atunci când vedeți cele frumoase modele disponibile pe piață. Dar dacă dormitorul dvs. este unul destul de mic, atunci un pat mare îl poate face să se simtă înghesuit și inconfortabil. Alegerea patului de dimensiuni potrivite vă poate oferi camera de care aveți nevoie pentru a respira, a vă deplasa și a dormi confortabil. 

Calculati spațiul minim în jurul patului

Puteți afla spațiul minim din jurul patului calculând dimensiunile dormitorului dvs. folosind această formulă de bază: lungime x lățime = suprafață. Dacă nu aveți o cameră în formă de pătrat, puteți împărți camera în diferite secțiuni. Apoi calculați fiecare secțiune și notati dimensiunile. Odată ce ai dimensiunea dormitorului, poți lua în considerare dimensiunea patului. Trebuie să calculați cât spațiu va exista în jurul patului cu diferite dimensiuni de pat în cameră. Un pat ar trebui să aibă doua picioare de mers in jurul său pentru a avea suficient loc. De asemenea, este important să luați în considerare spațiul pentru ca ușile dormitorului, dulapurile și sertarele să se deschidă fără obstacole. Cautati cu mare atentie in magazinele de home&deco cel mai potrivit pat pentru dvs.

Găsirea patului de dimensiuni potrivite pentru spațiul tau

Acum că aveți măsurătorile corecte ale dormitorului, puteți selecta dimensiunea potrivită a patului pentru dormitorul dvs. Utilizarea unei diagrame de dimensiune a saltelei este cea mai rapidă modalitate de a alege cea mai bună saltea pentru dvs. În continuare, gândiți-vă la câte persoane vă vor ocupa patul în același timp. Nu uitați să includeți copiii sau animalele de companie care sar in pat pentru o alintare. Opțiunile pentru dimensiunea saltelei includ:  

Dimensiunea dormitorului dvs. dictează dimensiunea potrivită a saltelei și patul de dimensiunea potrivită. Un Twin XL este potrivit pentru dormitoare individuale și persoane înalte, deoarece acestea sunt mai lungi decât un twin standard. Un pat twin standard este ideal pentru copii sau adulți care nu au nevoie de mult spațiu de dormit. Și, în cele din urmă, un pat king-size este minunat pentru cuplurile care isi doresc sa doarma cat mai confortabil posibil sau care au copii și animale de companie care ocupă spațiu. 

Sfaturi pentru economisirea spațiului dormitorului

Există alte modalități de a elibera spațiu valoros în dormitorul dvs. în afara redimensionării saltelei. Iată câteva sfaturi pentru a profita de spațiul dintr-un dormitor mic: 

Cumpărați un pat cu depozitare încorporată: Unele paturi sunt proiectate pentru a fi ridicate, oferindu-vă spațiu suplimentar de depozitare de diverse textile precum paturi sau plapumi în interiorul lor. De asemenea, puteti cumpara si un pat care dispune de cutii de depozitare.

Treceți la uși glisante: economisiți mai mult spațiu în dormitor, plasând uși glisante pe dulap, sau in locul usilor clasice, eliminând necesitatea deschiderii ușilor în cameră. 

Organizați-vă: dezvoltati-va obiceiul de a folosi containere de depozitare în dormitor. Veți câștiga mai mult spațiu și veți putea găsi lucrurile mult mai usor atunci cand aveti nevoie de ele.   

Rearanjați aspectul camerei: fiți critici cu privire la planul curent al dormitorului. Mutați articolele pentru a crea mai mult spațiu pentru mers, astfel încât să puteți maximiza spațiul minim în jurul patului. Selectați mobilierul potrivit: selectați mobilierul potrivit si cu siguranta rezultatul va fi unul excelent.