“EGO” – MAMAIA: Newyorkeza Jakissa – de la imaginea “Elle Magazine”, la DJ Kiss, din… “Billboard”! (12 iulie)

Categories Timpul LiberPosted on

Au început să ne mixeze din ce în ce mai multe celebrităţi, prin Mamaia. Una dintre acestea va “face” muzica la Clubul “EGO”, din Nordul staţiunii, în această noapte, de vineri (12 iulie) spre sâmbătă (13 iulie) . Este vorba despre newyorkeza JAKISSA TAYLOR – SEMPLE, un (“KISS” – ) DJ cu state relativ vechi de “serviciu”, în cele mai vestite Cluburi de pe Mapamond, începând cu megapolisul de rezidenţă şi continuînd cu: Paris, Milano, Zurich, Londra, Atena, Saint-Tropez, Istanbul, Barcelona, Mexico-City, Oslo, Ibiza ş.a.m.d. Impresionant, trebuie să recunoaştem…

 

De la “Elle”, la imensul “Billboard”!

Cea mai mare recunoaştere, ca imagine de vedetă internaţională, a constituit-o, pentru frumoasa negresă, colaborarea cu celebra revistă “ELLE Magazine”. A fost “imaginea ELLE”, care i-a decernat “Personal Style Award”
O altă publicaţie, de referinţă în domeniul “Show–Bizz” – ului, “N.Y. Weekly Magazine”, a inclus-o în topul – catalog “25 Most Stylish New Yorkers”!
A avut coperţi la: “New York Times (Style Section)”, Glamour”, “N.Y. Daily News”, “WWD”, “Vogue (Italia)”, “Playboy”, “The Coventeur”, “Essence”, “Ebony”, “O.K. Magazine”, Page Six”, “Brides Mag.”, “US Weekly”, “People”,“Hufftington Post” etc., în formatele “print” sau “online”. A Apărut în mari “show”-uri, la MTv, VH1, ABC ş.a. Iar în “ELLE” a “ţinut” de nenumărate ori coperţile ori pictorialele diverselor ediţii, din ţări de pe toate continentele!

Dacă “imaginea ELLE” a fost “lovitura”, de vedetă, ca recunoaştere muzicală articolele (chiar editorialele!) dedicate ei în “templul” mediatic din branşă, imensul (vorba lui Banciu…) “BLLLBOARD Magazine” (cine ştie, cunoaşte…), au consacrat-o ca pe unul dintre cei mai „tari” DJ din lume!

 

Muzică, „Fashion”, Sport &… “Charity”!

Dacă domeniile sale de bază sunt muzica şi moda, la fel dew prezentă este şi la evenimente („show”-uri) de caritate!
Mai nou, nu refuză nici marile evenimente sportive, (cum ar fi finala „Super Bowl”), la basseball, fotbal american, basket, box sau hockey pe gheaţă. Ca să fii chemat, în America, la astfel de finale, cu zeci de milioane de telespectatori pe continent şi (multe) sute de milioane în lumea largă, trebuie, cu adevărat, să fii „Cineva”…