EXCLUSIV. PRIMARUL RADU MAZĂRE ARE DOSAR LA PARCHET, PENTRU INSULTA „MILOGULE”, ADRESATĂ UNUI REVOLUŢIONAR! Martori propuşi de către reclamant: premierul Ponta şi ministrul Duşa

Categories PoliticaPosted on

ZIARUL TIMPUL a publicat, în data de 23 octombrie a.c., în PREMIERĂ şi EXCLUSIVITATE absolute, conţinutul integral al plângerii penale prealabile, trimise vineri (reclamantul, aromân foarte credincios, ne-a declarat, la momentul respectiv, că nu din întâmplare a ales ziua aceea a săptămânii, dorind să se afle, spiritualmente, sub binefacerile hramului Preacuvioasei Parascheva, numită în popor şi “Sfânta Vineri”, sărbătoare religioasă importantă, aflată în calendarul ortodox cu o săptămână în urmă!), 18 octombrie 2013, prin intermediul Poştei Române, către Judecătoria Constanţa, de către STERE BECA, revoluţionarul insultat de primarul municipiului Constanţa, RADU ŞTEFAN MAZĂRE, prin apelativul „MILOGULE”, în data de 31 august a.c., în prezenţa prim-ministrului Guvernului român, VICTOR PONTA, şi a ministrului Apărării, MIRCEA DUŞA, pe care, de altfel, reclamantul lui Mazăre îi… indică drept martori oculari, solicitând CITAREA LOR ÎN PROCES!

În motivarea plângerii penale, revoluţionarul constănţean îl atacă foarte de dur pe primarul Constanţei (inclusiv pe teme care sunt exterioare obiectului plângerii), solicitând pedeapsă penală maximă pentru făptuitorul infracţiunii de calomnie, conform dispoziţiilor art. 206 Cod Penal, ca şi despăgubiri, pentru „daune morale”, în valoare de 30.000 euro!
În aceleaşi circumstanţe jurnalistice (premieră şi exclusivitate) suntem, astăzi, în măsură să informăm în legătură cu stadiul demersului în Justiţie al lui Stere Beca.

Judecătoria Constanţa a trimis dosarul la Parchet, pentru instrumentare! Beca speră că nu va fi uitat într-un dulap…

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a fost înregistrat, în data de 22.11.2013, Dosarul 19944/P/2013 (număr unic), conţinând Plângerea Penală a lui Stere Beca, la adresa lui Radu Ştefan Mazăre, pentru infracţiunea de calomnie, pedepsită de articolul 206, din Codul Penal!
Instanţa căreia i s-a adresat reclamantul a declinat cercetarea către Parchetul ataşat ei, conform noilor reglementări introduse în Codul de Procedură Penală, prin Legea 356/2006, care indică această cale judiciară şi pentru genul de infracţiuni din care face parte şi calomnia.
Stere Beca ne-a declarat: “Sper ca dosarul să nu fie îngropat, într-un dulap, la Parchet!… Voi solicita, periodic, date despre stadiul său. Deocamdată, nu mai ştiu nimic, n-am primit nicio citaţie.”

Articole pe aceeaşi temă, din Ziarul TIMPUL.ro:

EXCLUSIV. Radu Mazăre a fost reclamat penal, pentru calomnie, de către revoluţionarul “MILOG” Stere Beca: “Dacă a fost la Revoluţie, a fost ca să… ne împuşte, nu ca să ne apere!” Martori propuşi: Victor Ponta şi Mircea Duşa (Secţiunea DOSARELE TIMPUL, 23-10-2013)

EXCLUSIV. Stere Beca, „milogul” lui Mazăre, şi asociaţiile revoluţionarilor din toate „oraşele-martir” îi fac plângere penală şi îl dau în judecată pe primarul Constanţei! Martor indicat: Ponta (Secţiunea POLITICA, 06.09.2013)

Stere Beca, revoluţionarul insultat de Mazăre, întreabă public: ”Când ne dădea bani, ceai, sandvişuri, cazare şi transport la Bucureşti, pentru mitingurile şi campaniile din 2012, nu mai eram milogi?!… MAZĂRE ESTE UN GOLAN!” (Secţiunea POLITICA, 05.09.2013)

Mazăre este şantajabil moral şi “revoluţionarii” îl iau la sentiment: “AM VENIT SĂ TE SCĂPĂM DE ARESTARE, MĂ, ÎN VARA LUI 1996!” (Cum am ratat, la mustață, o mineriadă la Constanța și cum a candidat Mazăre cu două condamnări penale, în 1996, și fără mutație în orașul care l-a ales primar, în 2000) (Secţiunea DOSARELE TIMPUL, 17.10.2013)