PNŢCD Constanţa se relansează, prin campania „Renaştem pentru România Ta!”

Categories PoliticaPosted on

Într-un comunicat transmis presei locale, conducerea judeţeană Constanţa a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat informează despre noua sa campanie, de relansare a acestei formaţiuni. Iată textul comunicatului:

„Este o campanie de atragere de noi membri şi încurajare a acelor români care, până acum, au stat deoparte şi nu s-au implicat în politică.
Prin comunicarea directă şi nemijlocită, de la om la om, atât la sediul partidului (Constanţa, Bulevardul Ferdinand, nr. 46), cât şi la corturile instalate în Constanţa, PNŢCD îi invită la implicare pe toţi românii de dreapta, care nu mai au încredere în actuala clasa politică şi în actuala formă de organizare a statului.
Prin politici publice nesăbuite, aplicate cu rea-credinţă şi incompetenţă de guvernanţii ultimilor ani, zeci de mii de firme îşi pun lacătul pe uşă, zilnic, zeci de mii de români rămân fără locuri de muncă. Românii trebuie să reacţioneze!
Îi chemăm alaturi de noi pe toţi românii care vor să ne luăm România înapoi. Renaştem împreună cu ei, alături de ei şi pentru ei.
Pentru România lor, pentru România noastră!”