„FRATELLI” – MAMAIA: CRUZ, cel mai „tare” DJ din Elveţia, face „cross-mixing” cu monştrii „black-music”!

Categories Timpul LiberPosted on

Categoric: deja, Mamaia luptă de la egal la egal (de multe ori fiind chiar mai… „egală” decât mult mai celebrele sale rivale, de la Mediterana, Atlantic, Pacific ori, mai nou,… Marea Azov ori Golful Balcik!), pe „frontul” entertaimentului, al muzicii de calitate, al petrecerilor şi spectacolelor, pe plajă ori în Cluburile – incintă. Dacă la vecinul – concurent cel mai apropiat, din aceeaşi zonă de dincolo de bariera de Nord a staţiunii, vine, tot în această noapte, de vineri – 12 spre sâmbătă – 13 iulie, o negresă newyorkeză de (calibru:) „Billboard Magazine” (DJ Kiss, la „EGO”), cei de la „FRATELLI Beach & Club”aduc, de la 21.30, pentru echilibru cromatic, o replică blondă: cel mai cunoscut şi solicitat DJ din Elveţia, lăudat în rivala „clasică” a revistei de specialitate americane (fondată în… 1894!), adică în mai tinerica britanică „Melody Maker” (apărută „abia” în 1926). Este vorba de fostul „copil-minune” al „Cross-Mixing” – ului (cum i s-a spus la doar… 14 ani!, când a cucerit lumea „Clubbing” – ului european, mai întâi, apoi şi de peste Ocean, elveţianul (DJ) „Cruz”.

Fostul „puşti-teribil” mixează şi produce „Show-Party” – uri la cele mai exclusiviste cluburi elveţiene!

Acum, la 22 de ani, CRUZ este o celebritate, nu numai în ţara natală, cea „a Cantoanelor”. Anul trecut (2012) a fost recompensat cu cel mai râvnit titlu european, din branşă: „Best Open Format DJ”! Iar faptul că este „DJ Resident” la cel mai cunoscut şi select Club din Elveţia, celebrul „Kaufleuten”, din oraşul natal, Zurich, şi că are şi propriul său „Party-Label”, la alt reper al genului, din aceeaşi ţară: „Saint Germain Club”, îl recomandă pe Cruz ca fiind o „lovitură”, dată de „Fratelli”, din Mamaia!

 

Preferinţe CRUZ: celebrităţile cu care a colaborat la spectacole şi DVD-uri!

Puţini muzicieni se pot lăuda cu colaborările tânărului DJ şi aranjor muzical CRUZ. Pentru iubitorii (şi, deci, cunoscătorii) ultimelor tendinţe ale “Black-Music”, iată o listă, scurtă!, a acestor colaborări, de concert ori de material audio şi video: Kelly Rowloand, Tinie Tempah, Will I. Am, Akon, Dirty Southz, Lil John, Ludacris, Snoop Dogg etc.
Dintre “monştrii sacri” ai genurilor, pentru că vorbim de mai multe stiluri, abordate de muzicienii de culoare americani, CRUZ are o “aplecare” specială spre: Eminem, Drake, Jay Z, Wu Tang ş.a.