Liderul sindical Vasile Marica: Ungureanu, “acest individ din lumea interlopă”, s-a întâlnit cu preşedintele Băsescu

Categories La ziPosted on

Liderul sindical Vasile Marica: Ungureanu, “acest individ din lumea interlopă”, s-a întâlnit cu preşedintele Băsescu

Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că acuzatorul său, fostul șef de vamă Marius Ungureanu, s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu.

Marica  a răspuns astfel acuzelor „acestui personaj, Ungureanu, acestui individ din lumea interlopă”, pe care l-a acuzat că ar fi consumator de droguri.

„După ieşirea din data de 15 (n.r. – februarie), am înţeles ce se întâmplă. Mai mult, când am venit de la Olt am primit informaţia. Acest infractor de drept comun, cunoscut consumator de droguri, a purtat negocieri cu preşedintele României, în perioada 4-14, în aşa fel încât să declare despre mine lucruri neadevarate care nu s-au întâmplat niciodată”, a spus Vasile Marica.

Marica susţine că “tabla de şah a corupţiei în vămi a fost pusă la cale la Cotroceni, de către domnul Lăzăroiu”:

“Eram pregătit să mă suspend din funcţie, dar când am înţeles ce se întamplă, am hotărât să lupt, lupt pentru mine. Acea tablă de şah a fost construită la Cotroceni de domnul Lăzăroiu, pentru a da senzaţia de creştere a imaginii preşedintelui României, cu atac direct la liderii de sindicat”, a spus Marica.

Liderul Sed Lex a  precizat că este denigrat fără motiv și că este urmărit informativ încă din anul din 1997 – fără a fi găsit vinovat de ceva.

„Îl anunţ pe preşedinte că, dacă stă la masă cu infractorii, nu este preşedintele meu. Să denigreze pe cineva care nu a avut niciodată dosar penal, şi am dosar de urmărire informativă din 1997, sunt urmărit informativ permanent şi corect, de statul roman, pentru că puteam să intru în trafic de stupefiante, de alcool. Dacă există la dosarul meu acele fapte în perioada descrisă de acest Ungureanu, eu sunt gata să-mi dau demisia”, a continuat Marica.

Marţi, fostul șef de vamă Marius Ungureanu l-a acuzat pe Vasile Marica de fapte de corupţie. Ungureanu a comunicat prin poştă Direcţiei Naţionale Anticorupţie denunţul său împotriva liderul Alianţei “Sed Lex”, care a fost primit şi înregistrat joi dimineaţă la DNA.