Luni, la Casa de Cultură Constanţa: Începe turneul naţional al LOREDANEI, „Magic”

Categories Timpul LiberPosted on

Primăvara acestui an se anunţă una “magică”. Loredana începe luni – 10 martie (la ora 19.30), la Constanţa, un amplu turneu naţional, care se intitulează “Magic” şi care va cuprinde 15 dintre cele mai importante oraşe ale ţării.

“Showbiz” – ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care cea numită de unii cunoscători ai fenomenului… “Diva României” (Sic!) le-a susţinut la Sala Palatului, din Capitală. Concertul “Magic” a fost declarat “cel mai tare concert al unui artist român”. Loredana a impresionat publicul, cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant “show live”, încărcat de emoţie, culoare şi magie.
Turneul naţional “Magic” va cuprinde toată ţara, astfel încât toţi cei care nu au ajuns în toamnă la Sala Palatului, din Bucureşti, să trăiască experienţa unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producţii internaţionale.

“De-abia aştept să pornim cu show-ul ‘Magic’, în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole, pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!” a declarat Loredana.

Realizatorii promit un eveniment artistic impresionant, cu invitaţi pe măsură, numere de magie şi costume excepţionale. Concertul Loredana va oferi, spun organizatorii: “O incursiune muzicală, de aproape trei ore, prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe şi totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă!”
“Playlist” – ul concertelor va conţine cele mai mari hituri ale Loredanei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu “Carla’s Dreams” şi lansat la sfârşitul lunii decembrie 2013.

Casa de Cultură din Constanţa. Preţul biletelor: 80, 100 şi 150 lei (funcţie de locul din sală).
Luni – 10 martie. Ora de incepere: 19.30.