Șapte minori care furau și tâlhăreau, prinși de polițiști

Categories EvenimentePosted on

Locuitorii din Cernavodă erau terorizați de o gașcă de spărgători de case. În ultimele săptămâni au fost șase plângeri oficiale depuse la poliție de de păgubiți. Până ieri, nimeni nu a fost prins, iar cazurile au fost înregistrate cu autor necunoscut.

Astăzi, în urma investigaţiilor, poliţiştii din Cernavodă au reuşit identificarea a nu mai puțin de șase minori bănuiţi de comiterea faptelor.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, ”în cursul lunii februarie 2014 au sustras bunuri în valoare de 5700 lei din șase locuinţe situate pe raza localităţii”.

Minorilor li s-au întocmit dosare penale, dar prevederile Codului Penal le sunt favorabile: aceștia sunt cercetaţi în stare de libertate.

Un alt minor certat cu legea a fost prins de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. Este vorba despre unul de 17 ani, căutat din data de 30 ianuarie 2014. În acea zi se afla în parcul din zona Casei de Cultură. A observat un al minor și, prin violență, i-a furat acestuia telefonul, evaluat la 1.100 de lei.