A murit în parcul de distracții din Eforie Nord

Categories EvenimentePosted on

Un adolescent a murit după ce s-a electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord a murit la spital.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul a fost resuscitat la faţa locului, după care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Aici, el a fost dus la Camera de Resuscitare, dar, cu toate eforturile medicilor, a murit la scurt timp după ce a fost dus în unitatea sanitară.
Băiatul de 17 ani, din Bucureşti, sosit în vacanţă cu familia la Eforie Nord, a mers, luni după-amiază, în parcul de distracţii aflat în zona Belona din staţiune, vrând să se dea în maşinuţe electrice. El plecase direct de pe plajă, ud şi în picioarele goale, iar când a intrat în perimetul delimitat unde circulă maşinuţele s-a electrocutat, fiind trântit la pământ.
Un martor a sărit în ajutorul lui şi a sunat la 112, iar în zonă a sosit un echipaj de la Ambulanţa Constanţa care i-a acordat primul ajutor şi l-a resuscitat, fiind transportat apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în stare gravă.
Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă, cazul intrând şi în atenţia inspectorilor de muncă din Constanţa. ”Echipa de cercetare deplasată la fața locului a constatat faptul ca parcul de distracţii aparţine unei societăţi comerciale, în cauză fiind întocmit dosar penal faţă de administratorul societăţii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.