Razie la hoții de apă și curent

Categories EvenimentePosted on

Astăzi, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, instrumentând un caz privind sustragerea de apă potabilă şi energie electrică din reţelele de alimentare ale localităţii, au descins în mai multe locaţii de pe raza comunei Nicolae Bălcescu.

În baza autorizaţiilor emise de către instanţă şi beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale oamenii legii au efectuat 3 percheziţii domiciliare şi 3 la fermele de animale aparţinând unor localnici din sat Dorobanţu, comuna Nicolae Bălcescu.
Totodată au fost efectuate percheziţii la sediul unei instituţii publice, precum şi sediul social al unei societăţi comerciale.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, la fermele respective au fost identificate instalaţii artizanale prin care se sustrăgea apă potabilă din reţeaua de alimentare a localităţii, iar la una dintre acestea şi energie electrică din reţeaua de alimentare a unei staţii de pompare.

Prejudiciul estimat iniţial este de 500.000 lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu, cu cei 4 suspecţi în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi delapidare, ambele cu consecinţe deosebit de grave.