Continuă lupta dintre RATC şi Casa Judeţană de Pensii

Categories EconomicPosted on

Tribunalul Constanţa a dat câştig de cauză Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa într-un nou dosar privind recuperarea unor debite înregistrate de către Casa Judeţeană de Pensii.
Directorul RATC, Ovidiu Tănase, a declarat că suma de 5.700.000 de lei reprezintă contravaloarea abonamentelor gratuite de călătorie pe mijloacele de transport în comun pe anul 2011 acordate deportaţilor şi deţinuţilor politic. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de către Casa Judeţeană de Pensii în termen de 15 zilela Curtea de Apel  Constanţa.Directorul regiei este încrezător că procesul va fi căştigat iar decizia care va fi dată şi va fi definitivă va fi în favoarea RATC.

Reamintim că regia mai are alte trei procese pe rolul instanţei şi are de recuperat în total de la Casa Judeţeană de Pensii 12 milioane de lei, reprezentând contravaloarea abonamentelor acordate de regie deportaţilor şi deţinuţilor politic pe anul 2012. De asemenea, la sfârşitul anului trecut regia înregistreza datorii la stat de peste 8 milioane de lei .