Mâine vor fi închise casieriile RAJA

Categories SocialPosted on

Având în vedere permanenţa activităţii de furnizare a serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare, SC RAJA SA aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, mâine, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. Şi echipele de intervenţie vor fi pregătite să intervină cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciilla parametrii optimi.

Singurul serviciu care mâine va fi închis este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţii care nu au apucat să-şi plătească facturile la apă potabilă şi canalizare trebuie să ştie că de Sf. Maria, zi liberă conform legii, casieriile RAJA Constanţa vor fi închise. Începând cu 16 august, casieriile îşi vor relua programul normal de lucru, între orele 8.00 şi 18.30.