OVIDIU: Festivaluri în lanţ! Începe Festivalul de Muzică Uşoară pentru Copii „Top Ten Kids”

Categories Timpul LiberPosted on

Primăria oraşului OVIDIU (judeţul Constanţa), prin Centrul Cultural Ovidiu, organizează, în perioada 5 – 8 iunie, Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copiii „TOP 10 KIDS – OVIDIU”, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani, cu aptitudini muzicale deosebite, din România.

Juriul Festivalului „TOP 10 KIDS – OVIDIU” este format din personalităţi din lumea muzicală, oameni de radio, producători muzicali:
1. Compozitorul CLAUDIU BULETE (Vaslui) – Preşedintele Juriului;
2. Interpretul MIHAI TRĂISTARIU (Constanţa);
3. Producătorul muzical ADRIAN STAVIAN (Constanţa);
4. Profesorul de canto ROBERT COSTIN (Palatul Copiilor Bucureşti);
5. Dirijorul BOGDAN OANCEA (Ovidiu);
6. Realizatorul de radio LIVIU PREDESCU (Constanţa);
7. Profesor, catedra de Canto MIRELA COJOCARU (Universitatea „Ovidius”, din Constanta).

La acest festival vor participa 60 de copii, din România, selectaţi pe criterii de performanţă şi palmares muzical. Concurenţii vor beneficia de cazare şi masă, pe întreaga perioadă a festivalului.

În recital extraordinar este invitat maestrul HORIA MOCULESCU, ce va cânta în ziua de gală, alături de corul de copii „ARMONIA”, al oraşului OVIDIU, cor premiat la Festivalul Internaţional de la SANREMO din ITALIA – „GLOBAL EDUCATION FESTIVAL”, cu Premiul Special al Juriului.

De asemenea, alte recitaluri de mare interes vor fi susţinute de către MIHAI TRĂISTARIU si de către toboşarul FLAVIUS HOSU, revelaţia acesui an a emisiunii „NEXT STAR”, de la postul TV „ANTENA 1”.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică – 8 iunie, începând cu orele 11.00.

Foto: corularmonia.blogspot.com