Pictura pentru incepatori: Sfaturi utile cum sa incepi

Categories LifestylePosted on

Indiferent de tipul sau stilul de arta pe care esti interesat sa faci, este greu sa stii de unde sa incepi. Ai toata aceasta emotie retinuta din dorinta de a crea si poate fi frustrant ca abilitatile tale nu se potrivesc cu acea emotie. Acest ghid de pictura pentru incepatori va va ajuta sa va reduceti asteptarile si sa subliniati lucrurile importante asupra carora ar trebui sa va concentrati pentru a avea un avans in cariera voastra de pictura.

Obstacole de pictura pentru incepatori

Multi oameni renunta in acest moment, pentru ca se pare ca exista o cantitate coplesitoare de informatii si este greu de stiut care informatii va vor ajuta si care nu. Principalul motiv pentru care unele informatii nu va vor ajuta este ca sunt la un alt nivel. Exista cunostintele de care aveti nevoie in fiecare etapa de dezvoltare, dar, de obicei, nu exista nicio modalitate de a sti ce este acestea. Adica, daca ai sti ceea ce nu stii, nu ar fi nevoie sa inveti, nu? 

Ei bine, scopul meu aici este sa-l pun pe incepator pe calea rapida si sa-ti ofer cateva scurtaturi pentru a avansa intr-un ritm satisfacator. Pentru ca principalul obstacol al incepatorului este sa ramana cu el suficient de mult pentru a se vedea ca arata un progres imbucurator.

De la nivel incepator pana la nivel mediu de aptitudini in pictura

Invatarea cum sa pictezi te poate lasa blocat intr-o etapa de indemanare, daca o permiti. Pentru a invata sa pictezi, trebuie sa te provoci cu ceva proaspat, din cand in cand. In mod normal, daca ati fi implicat intr-o institutie de arta, structura instructiunii de pictura ar implica cantitatea adecvata de repetare si reorientare chiar si a lucrurilor mici, cum ar fi modul in care tineti pensula, creionul, subiectul si atmosfera. fi explorat in opera ta de arta ca parte a procesului tau de invatare.

Este prea usor sa cazi in capcana de a picta ceva diferit de fiecare data cand pictezi. Este distractiv, dar nu te lasa sa scoti in evidenta propriul tau stil. Studierea unui obiect, aproape orice obiect, peste o serie de piese este modul in care iti descoperi propriul stil in primul rand. Prea multi oameni care incearca sa-si descopere propriul stil de arta ajung sa sara de la un lucru la altul, fara sa-si dea seama ca ceea ce doresc sa creeze nu poate veni decat prin rafinarea fiecarei incercari la un singur subiect. Faceti zece tablouri cu acelasi subiect si unul dintre ele, nu toate, va avea ceva care este cu adevarat o opera de arta de vazut. 

Iata o schita a conceptelor de pictura pentru incepatori despre care vom vorbi, care va va duce aproape imediat la un nivel intermediar, indiferent de mediul cu care lucrati:

  • Gasiti raportul de aspect potrivit – Cum sa va asigurati ca totul se potriveste pe panza asa cum doriti
  • Faceti desenul mai usor – de fapt nu trebuie sa invatati sa desenati, pentru a putea sa desenati
  • Cum sa sari peste desen – Urasc desenul si vrei sa mergi direct la pictura? Iata cum.
  • Din Life 101 – Natura este cel mai rapid profesor
  • Din Fotografii 101 – De ce fotografiile sunt nasol, dar pictura dvs. nu trebuie
  • Ce sa exersati – Faceti din nou practica sexy
  • Examen final – Ghidul dumneavoastra de studiu pentru examenul de avansare pentru incepatori

Aceasta postare se va inclina puternic in directia desenului ca instrument de design care duce la o pictura in ulei finita, deoarece acesta este mijlocul meu de alegere, dar aceleasi concepte va vor ajuta sa creati o piesa de arta finita in acrilic, acuarela, guasa sau chiar digitala. mass-media. Pastrati aceste concepte si practici ca baza pe masura ce le aplicati in mediul ales. Putem vorbi despre ce mediu ar trebui sa va concentrati poate intr-o alta postare.

Crearea de arta este adesea cea mai interesanta atunci cand incalcam regulile sau incalcam regulile, dar inainte de a putea folosi tehnici rebele care sa atraga atentia, trebuie sa inveti cum sa colorezi in interiorul liniilor, intr-un fel de a vorbi. Cand incepatorii incearca sa invete pictura, exista cateva lucruri cheie:

Evitati trucurile artistice cand pictati ca incepator

Aceasta este doar o mica nota secundara despre gasirea propriului stil. Exista o multime de trucuri in tendinte si o multime de incepatori incearca sa calatoreasca pe valul a ceea ce este popular. Vreau doar sa subliniez ca incercarea de a invata saltand intre tendintele schimbatoare este o distragere a atentiei. Si, desi veti invata in continuare, ritmul in care avansati va fi mult mai lent prin imitarea artei, mai degraba decat prin gasirea interesului si frumusetii in lucrurile pe care le vedeti si folosindu-le pentru a va crea propria lucrare originala.

Nu stiu despre tine, dar as prefera ca oamenii sa-mi imite stilul decat sa-l imite pe al altcuiva. Nu esti de acord? Munca altor artisti ar trebui sa va inspire sa creati ceva unic. Daca acesta este cu adevarat scopul tau, intelegi de ce cel mai valoros lucru pe care il poti face este sa studiezi procesul altui artist, mai degraba decat sa imiti lucrarea lor terminata. 

Invatarea procesului de creare a unei opere de arta

Procesul fiecarui artist va fi putin (sau mult) diferit, in functie de influentele lor, subiect, mediu, filozofie, pregatire si orice numar de lucruri. O parte din motivul pentru care iubim arta este ca un artist bun poate pune toate acele piese ale identitatii lor intr-o imagine, facand ca subiectul, decorul si tehnica sa functioneze atat ca punct de vedere, cat si ca reflectare a pictorului. Si speram ca, daca tu, spectatorul, te aseamana cu artistul, poate ca tabloul iti va arata intamplator si o reflectare a ta.

Suna complicat si nu-ti spune nimic despre ce sa faci cu acel creion si pensula in mainile tale, dar ai nevoie de o idee despre ce vrei sa ajungi in mod ideal, cand incepi sa inveti. Poti duce arta oriunde, dar pana la urma, conceptul de baza ramane acelasi.

Ce trebuie sa stii pentru a incepe sa desenezi sau sa pictezi

Va dau oficial permisiunea sa schimbati lucrurile daca le face sa arate mai bine. Daca ai deja o viziune despre ce fel de artist vrei sa fii, probabil ca nu trebuie sa auzi asta, dar daca abia ai inceput, iti spun: e treaba ta: sa nu pictezi totul exact asa cum le vezi tu. Picteaza-l astfel incat sa arate bine sau astfel incat sa reprezinte mai bine atmosfera, vibratia emotionala si spiritul subiectului care te inspira despre ceea ce observi. 

Gasiti raportul de aspect potrivit

Ati inceput vreodata un tablou, doar pentru a realiza ca nu aveti suficient spatiu pentru a picta fara ca obiectele sa curga de pe margine? Poate ai inceput prea mare pentru spatiu, sau ai inceput prea departe intr-o parte. Uneori pictezi lucrurile prea late si ajungi sa-ti dai seama ce sa faci cu tot acel spatiu suplimentar si te chinui sa introduci detaliile atunci cand lucrurile sunt atat de mici. Cu siguranta puteti studia teoriile compozitiei atunci cand simtiti ca aveti nevoie, dar, deocamdata, sa vorbim despre raportul de aspect intr-un mod care va ajuta sa planificati cum sa aranjati lucrurile pe panza intr-un mod care sa faca totul sa arate bine. 

Raportul de aspect este masurarea marginii orizontale a panzei sau a paginii dvs., impartita la marginea verticala. Trebuie sa stiti acest lucru, deoarece va spune cum sa va incadrati subiectul desenului sau al picturii. Puteti intelege raportul de aspect imaginandu-va o panza de 10” x 30” asezata langa o panza de 24” x 30”. Dupa cum va puteti imagina, 10×30 va parea mult mai lat, in comparatie cu 24×30, chiar daca cele mai lungi margini ale fiecarei panze au o singura masura.

Utilizarea raportului de aspect in avantajul dvs

Cunoasterea putin despre raportul de aspect face un lucru important; va ajuta sa gasiti unde vor fi marginile picturii dvs., astfel incat sa stiti cat de mari sa faceti toate obiectele. Acest lucru este destul de usor de inteles, mergand la blocul de schite si desenand o gramada de patrate cu acelasi raport de aspect ca si panza. Daca utilizati o panza de 8” x 10”, care este o dimensiune buna pentru inceput, puteti desena o gramada de patrate de 4” x 5”. Daca utilizati o panza de 24” x 30”, care este foarte mare si distractiv de pictat, tot puteti desena o gramada de patrate de 4” x 5”, deoarece raportul de aspect pentru ambele dimensiuni de panza este acelasi .

Transformarea spatiului de panza in miniaturi utile

Asa folosesti miniaturile in mod inteligent, pentru ca acum, pe blocul de schite, poti exersa desenul scenei, asigurandu-te ca toate lucrurile interesante pe care vrei sa le pictezi se vor potrivi impreuna pe panza asa cum iti place. Nici macar nu trebuie sa fie desene bune, asigurati-va doar ca, dupa ce desenati cateva miniaturi, sunteti destul de increzator de cat spatiu au nevoie obiectele si imprejurimile lor, pentru a arata corect si a nu fugi de pe margine. 

Transformarea miniaturilor in desenul de baza pentru pictura dvs

Puteti oferi miniaturilor cat de multe detalii doriti. De fapt, doar actul de a observa indeaproape va ajuta pictura ta sa arate mai tarziu, asa ca fa-ti timp, iar daca miniaturile tale nu arata corect, sterge liniile care distrag atentia si intareste liniile care crezi ca arata corect. Cu cat examinezi mai mult ceea ce vei picta, cu atat va fi mai usor sa-l pictezi mai tarziu. Cel mai simplu mod de a va examina subiectul este desenand pe masura ce observati.

Exista doar ceva magic in el, felul in care nu vezi cu adevarat lucrul pana cand nu incerci sa-i dai sens prin reproducere vizuala. Cand aveti un desen strans care se potriveste bine in spatiul miniaturilor, alegeti-l pe cel mai bun si faceti acelasi lucru pe care l-ati facut in miniatura, doar putin mai mare. Retineti ca desenul dvs. va fi acoperit complet cu vopsea mai tarziu, asa ca nu va faceti griji prea mult cu privire la modul in care arata, doar puneti atatea lucruri in locatia generala potrivita cate le vedeti in relatie intre ele.

Cum sa faci desenul mai usor

Deoarece pictura este mediul meu principal, desenul nu este o astfel de lupta, nici felul in care il folosesc. Desenul este un instrument de proiectare, ma ajuta sa stabilesc amplasarea generala si relatiile, dar in niciun moment liniile de desen nu sunt folosite ca un fel de granita concreta in care o forma trebuie separata de alta. Desenul intr-un caiet de schite este un instrument de explorare, dar desenul pe care il asez pe panza mea este doar menit sa fie o idee despre modul in care scena mea se descompune in forme generale.

Pot desena conturul umbrei unei figuri, de exemplu, care este aruncata pe podea, dar cand vine vorba de pictura, ceea ce conteaza este ca umbra ajuta la descrierea unde se afla subiectul, inclusiv planul podelei in care este proiectata umbra. pe. Pe masura ce pictura ta evolueaza, poti vedea cum marginea exacta a umbrei pe care ai desenat-o dedesubt nu conteaza cu adevarat, daca umbra nu se simte corect in contextul picturii. 

Indoirea regulilor prin cunoasterea Regulilor

Datoria ta este sa schimbi tabloul daca sustine mai bine senzatia ca subiectul exista in spatiul tridimensional, in ciuda limitarilor unui plan bidimensional (panza ta). Acestea fiind spuse, observarea atenta a modului in care umbra unui subiect se comporta in mod normal in acea situatie de iluminare exacta, ar trebui sa va ofere indicii de care aveti nevoie pentru a modifica comportamentul umbrei pictate. 

Cum sa omiteti cu totul desenul

Limitarile creionului sunt intentionate, asa ca pot intelege oamenii care nu doresc sa acorde multa atentie grafitului. Si, de asemenea, de ce sa desenezi cand poti picta? Nu am vorbit doar despre modul in care schita de dedesubt urma sa fie acoperita in intregime de vopsea mai tarziu? E adevarat, poti sari direct la pensula daca vrei. Adica, poti invata sa desenezi si cu pensula, fara sa ridici vreodata un creion prost gri deschis. Si daca nici macar nu vrei sa desenezi atat de mult, nu trebuie, poti doar sa-ti iei o pensula mare si sa mergi in oras cu culoare daca o faci cum trebuie. Pictura pentru incepatori inseamna sa faci ceea ce trebuie sa faci pentru a ramane interesat.

Daca te hotarasti sa pictezi o gramada de portocale adunate pe masa din sufragerie, nu exista niciun motiv sa nu-ti asezi cana de cafea pe panza si sa trasezi trei cercuri perfect rotunde, astfel incat portocalele tale macar sa nu poata esua in acel aspect anume. Din nou, datoria ta este la pictura de la sfarsit. Puteti sa va faceti griji cu privire la dezvoltarea capacitatii de a desena cercuri perfecte cu mana libera mai tarziu, dupa ce sunteti suficient de faimos incat sa va puteti impresiona prietenii cu trucuri de salon, nu? Pana atunci, asigura-te ca portocalele tale sunt rotunde si ingrijoreaza-te cum sa le faci sa arate ca niste sfere. E deja destul de greu, nu-i asa?

Nu renuntati complet la desen

Daca decizi ca desenul nu te implineste suficient pentru a pierde timpul cu el sau daca ai prea multe dificultati cu el, e ok. Intr-un sens, esti intr-un dezavantaj. Capacitatea ta de a proiecta din imaginatie, capacitatea ta de a aseza rapid scheletul unei viziuni pe care o ai pentru un tablou, ambele lucruri vor fi usor afectate. Dar nu te descuraja. Daca descompuneti toate formele de arta vizuala, veti descoperi ca au un principiu de baza in comun: observatia. Desenul, Pictura, Sculptura, uneori chiar si Scrisul, toate se bazeaza pe a deveni mai bun la observarea a ceva, in timp ce devenirea mai buna la a-l descrie.

Daca te gandesti la asta din acest punct de vedere, toate aceste medii sunt simple derivate ale actului de baza de a privi un subiect pana cand esti suficient de familiarizat cu el, incat sa poti reproduce o asemanare recognoscibila a uneia sau mai multor fatete ale identitatii sale. . Deci ceea ce sugeram aici este ca desenul nu este nici necesar, nici irelevant. Totusi, iata un secret, cu cat exersati mai mult la observare, cu atat veti obtine mai bine toate aceste media. Deci, chiar daca sari peste creion si mergi direct sa pictezi, in cele din urma vei putea sa ridici un creion si sa faci o treaba acceptabila, daca evident nepracticata.

Asadar, sper ca veti accepta acest sfat intr-o oarecare masura si veti pastra creionul ascutit si il veti folosi cu constientizarea ca totul face parte din dezvoltarea abilitatilor dvs. de observatie. Si daca desenul nu ti se pare util in aceasta etapa, obisnuieste-te sa te uiti la felul in care pictezi si decide daca nu poti folosi desenul pana la urma, pentru a crea o situatie aproape de pictura dupa numere pentru tine in avans, astfel incat sa puteti petrece mai mult timp si efort pe atingeri artistice si mai putin timp incercand sa va dati seama unde merge totul. Pentru asta este cu adevarat desenul, pentru a simplifica ceea ce vezi in ceva pe care il poti aduce mai usor la viata daca ai facut observarea preliminara (desenul).

Ca un incepator pictura din viata – 101

Natura este intr-adevar cel mai rapid profesor. Artistul James Gurney, creatorul Dinotopia, a ilustrat o lume in care dinozaurii si oamenii traiesc impreuna in armonie adaptativa. Evident, Gurney nu a putut merge pe acest pamant fantastic pentru a vedea cum arata dinozaurii si oamenii impreuna ca subiecti vii. Deci, ceea ce a facut Gurney a fost sa studieze reptilele, formele si texturile lor, in timp ce studia simultan fosilele muzeului. Ideea este ca, chiar daca intentionati sa creati ceva din imaginatia voastra care este in afara acestei lumi, studiul vietii, felul in care se misca lumina si felul in care distanta ne apare ochiului nostru in natura, va va invata cum sa va aduceti imaginarul. creatii la viata intr-un mod credibil.

La urma urmei, nu asta incearca sa faca majoritatea artistilor? Sa le dea viata viziunilor? Imagineaza-ti cat de plictisitor ar fi filmul Matrix daca toata actiunea ar fi ilustrata prin figurine, in loc de figuri realiste asistate de CG in setari realiste. Motivul pentru care personajele sunt capabile sa indeplineasca ispravi miraculoase se datoreaza in parte faptului ca totul pare a fi o realitate familiara, in care suntem cu totii perfect constienti ca gravitatia nu poate fi sfidata pur si simplu prin forta vointei. 

Ca pictura pentru incepatori din fotografii 101

Este perfect rezonabil sa lucrezi din fotografii, atata timp cat lucrezi din fotografii, accent pe plural. Deci, fotografiile au argumente pro si contra. 

Pro: 

-TOTUL sta nemiscat pentru schimbare

-uneori, capacitatea de a mari va poate ajuta sa intelegeti detaliile

-puteti decupa o imagine exact asa cum va place, construind in mod convenabil marginile precise ale spatiului dvs. de panza

Contra:

-Aparatul foto nu are idee pe ce vrei sa se concentreze, de cele mai multe ori

-aparatul foto ajusteaza expunerea in functie de lumina disponibila, diminuand culoarea si comprimand valorile imaginii

-deoarece o singura imagine nu se misca si pentru ca foloseste o singura deschidere, o fotografie nu poate afisa decat o singura imagine sau 1/120 din informatiile pe care cei doi ochi ai tai sunt capabili sa le vada intr-o singura secunda. Din cauza acestui handicap, o fotografie poate reprezenta gresit formele si formele si jocul de lumina asupra subiectului fotografiat. Cu cat formele surprinse sunt mai complexe, cu atat este mai mare probabilitatea ca ceva sa para sa rupa iluzia picturii finalizate.

Cum sa faceti fata defectelor inerente ale camerei

De fapt, este destul de simplu. Obtineti o gramada de imagini din diferite unghiuri, ale subiectului dvs. Daca faci mai multe studii ale subiectului tau in pregatirea pentru cea mai puternica incercare, vei avea deja o idee despre culori, relatiile spatiale si, mai ales, ce anume consideri ca merita sa te uiti despre subiectul tau. Nu conteaza daca incercarile tale initiale sunt esecuri jenante. Este actul de studiu si observatie care va va imbunatati capacitatea de a controla un tablou de succes. 

Exprimarea miscarii la subiectii nemiscati

Sfatul meu despre studii multiple s-ar aplica daca ai picta o natura moarta sau o fotografie, dar pentru a profita de capacitatea camerei de a inregistra un moment de miscare, trebuie sa fii inteligent in a-l exprima. Daca ati incercat vreodata sa mazgaliti ceva care sarea sau cadea, atunci probabil ca sunteti familiarizat cu o versiune a benzilor clasice „whoosh line”. Ei bine, ne-am dori sa fim mai destepti decat atat, iar acesta este o parte din motivul pentru care obtineti mai multe fotografii. Vorbim despre un concept numit gest, dar nu se aplica doar personajelor de benzi desenate. 

De ce este importanta constientizarea gestului pentru proces

Gestul se poate aplica la o multime de lucruri, dar ceea ce vorbim este de a surprinde in mod intentionat subiectul intr-o ipostaza de mijloc de actiune care implica in mod clar, cel putin, directia miscarii. Imaginati-va o figura ilustrata intr-un spatiu gol. Cum ai poza acea figura pentru a arata ca ei cad? Ei bine, daca i-ai atras drept in sus si in jos, zambind, cu mainile pe solduri, cu picioarele desfasurate cu incredere, atunci nu sunt convins ca tipul asta se afla la cateva momente de la un meniu IHOP. Puteti aplica acest concept de gest si obiectelor neinsufletite. Ganditi-va doar la umbre, la soare cald cazand pe o patura, la un copac care pare sa protejeze o cabana ferindu-l de sus cu ramurile sale. 

Obtinerea de fotografii din mai multe unghiuri

Privindu-ti subiectul din unghiuri diferite, poti descoperi ce te-a captivat despre scena pentru inceput. S-ar putea sa nu-ti dai seama decat ceva timp mai tarziu, dupa ce subconstientul tau a avut timp sa se gandeasca la asta. Pana atunci, daca este prea tarziu pentru a reinregistra (si de obicei este, in viata), trebuie sa trageti acel focus care va intereseaza in prim-plan al tuturor acestor unghiuri diferite si sa decideti cum sa comunicati cel mai bine cu un singur punct de vedere. Pe masura ce obtineti mai multa stapanire, este posibil sa aveti nevoie de mai putine referinte, dar din ceea ce am vazut, profesionistii fac mult mai multe fotografii de referinta pentru picturile lor decat incepatorii.

Pictura din fotografii 101 – Take Away

Iata ce este important despre utilizarea fotografiilor, daca niciunul dintre aceste exemple nu ajuta. Daca te trezesti ca studiezi fotografia, aceasta este capcana pe care o prezinta imaginile statice. Amintiti-va ca ceea ce pictati nu este fotografia, ci subiectul din fotografie. Daca studiezi subiectul, pictura ta va avea sanse mult mai mari de a avea succes si de a satisface vocea ta creativa.

Ce ar trebui sa exersez?

Ei bine, raspunsul simplu este ca ar trebui sa exersati ceea ce va intereseaza, pentru ca in primii cativa ani, mentinerea impulsului creativ si crearea de obiceiuri care va permit sa petreceti timp lucrand si invatand, este singurul lucru pe care ar trebui sa va concentrati. Si am vorbit despre cateva capcane, cum ar fi trucurile de arta sau mimica gresita. Cand incepi sa pictezi ca incepator, vrei sa ramai concentrat.

Literal, doar practica

Dar daca nu aveti anumite interese si doriti doar sa invatati, trebuie sa va testati in cateva domenii si sa vedeti unde va sunt interesele. Din nou, procesul de invatare prin observatie despre care am vorbit nu te va limita pentru totdeauna in acea zona, dar este bine sa alegi un lucru pentru a incepe si, la un moment dat, vei realiza ca abilitatile tale de pictura peisagistica te-au pregatit sa se adapteaza la pictura de portrete sau figuri, cu unele ajustari. Ganditi-va ca sunteti un artist ca ati urca pe un turn cilindric. Poti urca din multe puncte de plecare, dar odata ce ajungi in varf, este mult mai usor sa pasesti intre discipline, decat sa urci lateral pentru a-ti reorienta eforturile, mentinandu-ti obiectivul principal. Daca folosesti aceasta filozofie, iti dai seama ca cea mai scurta cale catre stapanire este o linie dreapta. 

Cateva subiecte ample de inceput 

Scenele din natura moarta sunt cele mai usoare pentru majoritatea oamenilor, deoarece este un tip de proces de invatare independent. Portretele se bazeaza fie pe modele in direct, fie pe fotografii si pe toate capcanele pe care le poseda acest instrument. Studiul figurilor poate fi mai usor, deoarece exista locuri in care figurile care actioneaza in mod natural pot fi surprinse din mai multe unghiuri. Figura nud este mai dificil de referit, in functie de situatia individuala a artistului. In sfarsit, peisajul, care este probabil cel mai popular subiect din diverse motive. 

Joaca jocul lung

Pe ce zona decideti sa va concentrati si pe ce mediu sau media va decideti sa utilizati, este o alegere pur personala. Totusi, presupun ca trebuie spus ca este mai dificil la inceput sa vinzi tablouri din anumite genuri, iar intre asta si sa te concentrezi cu intelepciune pe ceea ce ai acces, nu te incurca prea tare in privinta asta. Dar, dupa cum am spus, incercati putin din toate si reveniti la ceea ce rezoneaza cu cele mai multe posibilitati pentru dvs. Pictura pentru incepatori ar trebui sa fie o calatorie exploratorie.

Daca aveti nevoie de acel impuls suplimentar, concentrati-va pe natura moarta de la inceput, deoarece este cel mai usor de accesat si nu aveti nevoie de vederi frumoase pentru a crea configuratii frumoase de natura moarta. Intr-o alta postare vom vorbi despre procesul de brainstorming si de configurare a unei naturi moarte elaborate, dar deocamdata, uita-te in jurul tau pentru obiecte pe care le poti incepe sa le studiezi. Ganditi-va la fiecare obiect pe care il studiati ca pe un instrument de pe centura pentru o pictura uimitoare mai tarziu si alegeti-va subiectele in functie de racoare, mai mult sau mai putin. Bijuteriile sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru o natura moarta, deoarece chiar si bijuteriile de costume pot fi pictate pentru a arata ca niste mosteniri de nepretuit.

O mica istorie a picturii cu natura moarta pentru incepatori

Vedeti o tendinta de picturi care prezinta antichitati, sau obiecte scumpe din panza si de uz casnic, mosteniri, aur. Picturile cu natura moarta infatiseaza in mod traditional bogatia, in parte pentru ca o pictura cu bogatie va permite sa vedeti bogatia fara a avea de fapt. Daca te gandesti la acest concept ca fiind fundatia reala pentru picturile cu natura moarta in general, incepi sa intelegi ca alegerile pe care le faci in ceea ce priveste configurarea naturii moarte ar trebui concepute pentru a reprezenta ceva de valoare. Acum, oamenii pun pret pe diferite lucruri, desigur, care nu pot fi reprezentate de bani. In calitate de incepator care invata pictura, incercati sa tineti cont de acest lucru atunci cand incercati sa configurati un tablou cu intentia de a-l vinde.

Asa ca, pe masura ce va configurati natura moarta, sau urmatoarea natura moarta, sau cea de dupa aceea, vedeti daca nu va puteti imagina un fel de persoana si asamblati obiecte pe care le-ar putea pretui. De exemplu, un tablou pentru un gradinar pasionat poate include unelte de gradinarit, ghivece si pamant. Ati putea incerca, de asemenea, sa oferiti gradinarului un tablou cu monede de aur si pahare de cristal de vin, dar cred ca putem fi sinceri cu privire la care pictura ar gasi un gradinar cel mai incantator si ce pictura ar alege Scrooge McDuck. Ganditi-va doar la raportul dintre gradinari si rate fictive bogate.

Examenul final de pictura pentru incepatori

Imi pare rau, amice, aceasta este o postare pe blog, nu exista examen final, cu exceptia celui pe care ti-l dai singur. Daca vrei sa avansezi de la statutul de incepator la cel intermediar, trebuie doar sa faci treaba. Dar crede-ma, nu e chiar de lucru, daca iti place. Si sunt sincer cu tine, nu conteaza de unde incepi, ce mediu alegi sau ce alegi pentru a face subiectul lucrarii tale. Cateva lucruri pe care va recomand sa va concentrati sunt sa experimentati cu diferite medii pentru a gasi unul care sa va vorbeasca. Concentrati-va pe stapanirea umbririi, stratificarea. Memoreaza roata de culori. Invata-ti pensula intr-un mod simplificat. Aflati cum abstractia poate completa cum sa va amestecati culorile pentru a obtine realism. Invata sa desenezi si sa pictezi unul langa altul, deoarece fac parte din acelasi proces. Invata sa deosebesti usoare variatii de nuante, astfel incat eforturile tale de amestecare a culorilor sa ajute la crearea viziunii pe care incerci sa o sculptezi. Aflati valoarea vopselei de baza ca element de constructie si tratati fiecare strat ca fiind esential pentru structura picturii. Vino la propria intelegere a teoriei culorii, dar foloseste munca altor artisti pentru a te inspira sa faci ceva unic.

Abilitatile vor veni odata cu exersarea, iar succesul va veni atunci cand iti dai seama ce iubesti, ce iubeste altcineva si cum tu, ca artist, poti aduce aceste doua lumi impreuna, creand ceva miraculos intr-o lume de zi cu zi si creand un sens semnificativ. conexiune cu oamenii punandu-te in locul lor si pictandu-ti viziunea asupra unei lumi extraterestre dupa alta. Speram ca aceasta postare a facut pictura pentru incepatori si a invatat cum sa picteze mult mai usor si va permite abilitatilor voastre de pictura sa treaca rapid de la incepator la intermediar.