Ploieşti: O mamă disperată îi cere lui Emil Boc să fie eutanasiată

Categories La ziPosted on

Ploieşti: O mamă disperată îi cere lui Emil Boc să fie eutanasiată

Din disperare, Paulina Mihai, din Ploieşti, îi cere public premierului Emil Boc eutanasierea în regim de urgenţă, după opt ani de procese în care şi-a căutat în zadar dreptatea.

Fiica femeii a murit la 23 de ani, după ce a căzut în casa liftului şi nimeni nu a fost tras la răspundere. Mama sa este convinsă că dosarul a fost blocat de poliţişti.

“Am făcut această solicitare domnului Emil Boc pentru a cere în public eutanasierea mea, întrucât nu mai sunt rezistentă la nedreptăţile la care sunt supusă din anul 2004 şi până în prezent”, a spus Paulina Mihai.

Femeia încearcă de opt ani să găsească dreptatea în justiţie pentru fiica ei, Mădălina, care a murit după ce a căzut cu liftul de la etajul şase.

“După ce mi-au omorât fata, au făcut liftul, l-au schimbat”, susţine femeia.

Familia Mădălinei a ajuns până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În martie 2011, procurorul criminalist a dispus începerea urmăririi penale pentru ucidere din culpă împotriva administratorului de bloc şi a reprezentantului firmei care trebuia să se ocupe de revizia liftului, însă dosarul a ajuns la Serviciul de investigaţii criminale şi s-a blocat acolo.

“Din 23 martie, de când s-a dispus începerea urmăririi penale, cloceşte dosarul la poliţie. Nu se face nimic”, spune Paulina Mihai.

Femeia este hotărâtă să ajungă şi la Cotroceni, unde vrea să protesteze în același mod ca pensionarul militar care şi-a dat foc săptămâna trecută.