PROTOCOLUL TRĂDĂRII NAŢIONALE: Ponta dă pe mâna ungurilor, de la dânsul din buzunar…, şapte judeţe transilvane!

Categories OpiniiPosted on

DATORITĂ PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU (!), care a reuşit încă o performanţă, în sensul că l-a SILIT pe Victor Ponta să prezinte Programul NOULUI (!) Guvern, în Parlament, la începutul săptămânii viitoare, CU TOATE CLAUZELE (INCLUSIV CELE PE CARE DOREAU SĂ LE ŢINĂ… SECRETE!) „PROTOCOLULUI” SEMNAT DE (REPEDE!) DEFUNCTA „USD”, ACTUALA „ALIANŢĂ PSD – PC – UNPR”, CU MAGHIARII DIN UDMR!!!

 

ŞAPTE judeţe ROMÂNEŞTI vor avea prefecţi sau subprefecţi unguri!…

 

PRINTRE ALTELE (!…), UDMR a obţinut, în „Protocolul” cu Ponta, NU MAI PUŢIN DE 3 (TREI!) PREFECŢI şi 4 (PATRU!) SUBPREFECŢI, ÎN JUDEŢE DIFERITE, PRACTIC DIN TOATĂ TRANSILVANIA (inclusiv Banat şi Maramureş)!!!!!

Iniţial UDMR a cerut ca cei trei prefecţi unguri să fie în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş („Har.Cov.” şi Mureş), adică în SINISTRA fostă „REGIUNE AUTONOMĂ MAGHIARĂ”, înfiinţată la ordinul lui Stalin, după cel de-al doilea război mondial, cu… trupele sovietice (OCUPANT) „eliberatoare” pe teritoriul românesc (atâta cât mai rămăsese el din România Mare,„România dodoloaţă” – cum o numea Lucian Blaga), desfiinţată de Nicolae Ceauşescu, în 1967, care a făcut acea Reformă Administrativ – Teritorială (care desfiinţa „regiunile” şi înfiinţa judeţele, TOCMAI PENTRU A SCĂPA DE ACEA ANORMALITATE: O ENCLAVĂ „AUTONOMĂ” MAGHIARĂ CHIAR ÎN BURICUL ROMÂNIEI!!!).

S-a ajuns la următoarele CEDĂRI ANTINAŢIONALE (ROMÂNEŞTI), DIN PARTEA PSD ŞI A LUI VICTOR Orban, VAIIIII…, PARDON: V. Ponta (cam începe să fie acelaşi lucru, din multe puncte de vedere, inclusiv setea de dictatură, comună celor doi Victori, deşi cică unul ar fi de dreapta, iar ăl’lalt de stânga…):

1.Prefecţi maghiari în judeţele: Harghita, Mureş şi… BRAŞOV!
2.Subprefecţi în: Cluj sau Satu Mare, Bistriţa sau Sălaj, Bihor şi Maramureş!
3.Prefectul judeţului Covasna, Dumitru Marinescu, să fie schimbat, cu alt român, pentru că ar fi făcut… declaraţii antimaghiare!

 

Prefect ungur în… “IAŞOV”?!

 

Câteva “amănunte”, despre situaţia pe care a ignorat-o premierul care preferă să facă guvern cu ungurul Kelemen Hunor (omul lui Victor Orban, de la Budapesta), în loc să-l alcătuiască cu sasul Klaus Iohannis (omul Angelei Merkel, de la Berlin):

1.În judeţul Braşov, conform ultimului recensamânt oficial, maghiarii sunt DOAR… 8 (OPT!) %! (Ca “un parantez”: mai mulţi sunt… MOLDOVENII, în oraşul… “IAŞOV” (!), cel puţin).
2.EXTREM DE PROST ŞI-AU ALES SOCIALIŞTII DE LA BUCUREŞTI MOMENTUL CA SĂ FACĂ GUVEN CU UNGURII: ÎN TRANSILVANIA ESTE, ÎNTOTDEAUNA, ÎN FIECARE AN, O MARE AGITAŢIE NAŢIONAL(IST)Ă, ÎN LUNA MARTIE (chiar că-i luna zeului războiului, Marte!…), PENTRU CĂ SE MARCHEAZĂ DOUĂ IMPORTANTE DATE:
A. PE 15 MARTIE 1990, LA TÂRGU – MUREŞ, UNGURII S-AU REVOLTAT ŞI AU BĂTUT ROMÂNI (cu martirajul lui MIHĂILĂ COFARIU ŞI AL ALTOR CONAŢONALI DE-AI NOSTRI!…);
B.PE 20 MARTIE, UNGURII SĂRBĂTORESC, SPRE DISPERAREA ROMÂNILOR DIN ZONĂ, CU MULT FAST, MAI MULT DECÂT… PROVOCATOR!, AŞA – ZISA “ZI A MAGHIARILOR DE PRETUTINDENI”, DECRETATĂ PE LA SFÂRŞTUL SECOLULUI TRECUT DE UNUL DINTRE GUVERNELE DE LA BUDAPESTA ŞI VOTATĂ DE PARLAMENTUL LOR!

Vom reveni, că nici ungurii nu se / NE lasă!…

 

P.S.: Pentru că am început cu preşedintele Traian Băsescu, deci cu meritul său incontestabil de a-l fi obligat pe Ponta să dea pe faţă mârşavele înţelegeri secrete cu alde Kelemen şi Attila, PE TOT PARCURSUL ACESTEI ZILE, DUPĂ CE S-A AFLAT DE PERTRACTĂRILE LUI PONTA, CARE SCOATE ROMÂNIA LA MEZAT, PE TARABA POLITICII ORDINARE,… MAI MULŢI LIDERI DE ORGANIZAŢII JUDEŢENE ŞI PARLAMENTARI PESEDIŞTI, DIN TRANSILVANIA, BANAT ŞI MARAMUREŞ, CARE AU DECLARAT CĂ… S-AR PUTEA SĂ NU VOTEZE (ÎN CAZUL PARLAMENTARILOR) NOUL GUVERN… PONTA – UDMR (se potriveşte mai bine decât „Ponta – 3”)!!!..

Ce spuneam (scriam) noi, nu mai departe, în timp, de ieri, în editorialul care este şi acum postat, despre capcana întinsă de bătrânul Băsescu, fărţângăului (într-ale politichiei) Victor – Viorel: S-AR PUTEA CA, AJUNS, ACUM (DUPĂ CE S-A AFLAT CUM A TRĂDAT INTERESELE NAŢIONALE ROMÂNEŞTI, NUMAI PENTRU A RĂMÂNE PRIM – MINISTRU!), ÎN FAŢA PARLAMENTULUI, CU PROGRAMUL DE GUVERNARE, SĂ NU MAI OBŢINĂ VOTUL, CEI CARE-L VOR TRÂNTI FIIND CHIAR… AI LUI!