Sute de produse profesionale marca EVERIN pentru manichiuri!

Categories LifestylePosted on

Foarte mulți profesioniști din domeniul îngrijirii unghiilor cunosc deja minunatele produse marca EVERIN. Dacă vă plac aceste produse, acum aveți ocazia sa le comandați online cu ajutorul magazinului online Everin.ro. Este locul ideal de unde puteți cumpăra foarte multe produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri, marca EVERIN.

Ce categorii de produse sunt disponibile în momentul de față?

În oferta magazinului online EVERIN.ro veți găsi produse din următoarele categorii principale: geluri pentru construcție, geluri color, oje semipermanente, soluții primer baza top, soluții tip acetonă, degresante, aparatură ultramodernă, ustensile și accesorii pentru manichiuri, decoruri foarte variate pentru unghii, dezinfectante profesionale, pensule, etc.

Toate produsele sunt de o excelenta calitate, se lucrează foarte ușor cu ele și nu sunt foarte scumpe. Stiliștii profesioniști care preferă să lucreze manichiuri complexe cu produse de la același brand, au acum ocazia de a-și comanda exact materialele de care au nevoie, marca EVERIN.

Chiar dacă în oferta acestui magazin online sunt incluse variate tipuri de produse profesionale și semiprofesionale, acestea pot fi comandate și de către persoanele fizice care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă. Calitatea lor vă va ajuta foarte mult să obțineți manichiuri la fel de aspectuoase, ca și cele realizate în saloanele profesionale de specialitate.

Recomandări importante!

Foarte interesantă și utilă este oferta de oje semipermanente. Sunt foarte multe tipuri de oje moderne de acest gen, Forest, Smuzi, Disco sau Neon. Este imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă foarte mult, deoarece varietatea de produse este foarte mare.

Prețul unui flacon este de doar 25 de lei. Calitatea este foarte bună, pigmentarea la fel. Nu va fi nevoie de mai mult de două straturi să obțineți o culoare foarte frumoasă. Uscarea lor se face cu ajutorul lămpilor moderne UV sau LED. Puteți realiza pentru început comenzi mai mici pentru a testa produsele. Sunt posibile și comenzi mari de produse, dacă administrați sau dețineți în proprietate mai multe saloane de manichiuri și pedichiuri de acest gen.

O altă categorie foarte apreciată de produse este cea de aparate moderne. În momentul de față, acest magazin online produse manichiura pune la dispoziția firmelor și persoanelor interesate multe modele de lămpi UV sau LED profesionale, diferite tipuri de aparate pentru aspirat praful, freze electrice de actualitate și sterilizatoare de tip cuarț. La acestea mai puteți adăuga și dezinfectante profesionale care sunt folosite inclusiv în cabinetele medicale și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical.

Varietatea mare de produse și prețurile lor reduse în acest moment, le fac o ofertă foarte tentantă.

Produsele pot fi plătite cu cardul sau ramburs în numerar, la primirea coletului. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei serviciile de transport sunt complet gratuite.