Yulia Tarasevich, model rus, desfigurata de o operatie estetica esuata

Categories ActualitatePosted on

Un model rus a vorbit despre cosmarul prin care trece dupa o operatie estetica esuata, care a costat-o 5,600 $. Aceasta nu mai poate sa mai inchida ochii sau sa zambeasca. Medicii acuzati se declara nevinovati, si se spala pe maini de toata responsabilitatea..

Dupa spusele acestora, Yulia Tarasevich, in varsta de 43 de ani, ar fi suferit de o boala greu de depistat. In prezent, cei doi sunt anchetati pentru infractiuni care pun in pericol securitatea vietii si a starii de sanatate. Desi a cheltuit sume importante de bani, este putin probabil ca modelul sa revina la frumusetea initiala

Un model din Rusia a fost desfigurat de o operatie estetica esuata

In urma cu doi ani, Yulia Tarasevich, in varsta de 43 de ani, a participat la concursul de frumusete “Mrs Russia”. Dupa aceea, a decis sa isi faca un tratament de infrumutesare la o clinica de top din Krasnodar, in sud-estul Rusiei.

Cu toate acestea, pozele dinainte si dupa arata o transformare socanta, in urma procedurii cosmetice

“Cand am venit, aveam o fata frumoasa si sanatoasa.”, a declarat Tarasevich. “ Voiam doar sa retusez cateva efecte ale imbatranirii. Din pacate, mi-am pierdut sanatatea”

Yulia Tarasevich sustine ca a fost “desfigurata” in urma unei operatii de face lifting, o blefaroplastie la nivelul pleoapelor si o reductie a grasimii din obraji. Dupa interventie, fata ei a devenit foarte inflamata.

Imediat dupa aceea, modelul a apelat la o alta operatie pentru a-si salva ochii de la necroza si a depus plangere impotriva celor doi doctori care s-au ocupat de prima operatie.

Medicii o acuza de anomalii genetice

Cele doua cadre medicale, Andrey Komarov si Omar Khaled au declarat ca pacienta sufera de o boala rara numita “scleroderma” care ar fi fost imposibil de depistat

“ Am cicatrici pe obraji din cauza ca mi-au distrus tesutul” a declarat Yulia pentru un post de televiziune. “Nu pot sa inchid ochii, sa zambesc sau sa imi misc buza superioara. O parte a fetei mele este complet paralizata.”

“ Am avut permisiunea sa fac operatia deoarece analizele mele erau in regula. Inainte de acest incident, am mai avut o operatie de rinoplastie, care a decurs normal, fara incidente sau anormalitati genetice”, a adaugat modelul rus

Yulia a cheltuit peste 37,000$ pentru a remedia situatia

Din pacate, medicii responsabili de aceasta tragedie nu isi asuma responsabilitatea, spunand ca declaratiile sunt exagerate. Pentru operatiile de remediere, Yulia ar fi cheltuit peste 37,000$, insa vor urma mai multe interventii.

Sansele de a-si recapata frumusetea initiala sunt mici si ii acuza pe medici ca o invinovatesc de o boala pe care nu au putut-o detecta dinainte.

“ Medicii ma invinovatesc pe mine pentru ce s-a intamplat”, a spus Tarasevich “Persoanele care m-au desfigurat s-au spalat pe maini de toata responsabilitatea. Ii voi da in judecata”

Fortele de ordine au demarat o ancheta

Dr Khaled si Dr Komarov sunt sub investigare pentru incalcarea legilor cu privire la securitatea vietii si a starii de sanatate.

“ A fost demarata o ancheta pentru a determina gravitatea situatiei, cat si pentru a identifica mai multi pacienti care au avut parte de rele tratamente in interiorul clinicii respective”, a declarat purtatorul de cuvant Anna Pushkina.