UPDATE. Trei fete au murit în urma incendiului de la restaurantul „Beirut“. Una dintre ele era dansatoare în local

Categories EvenimentePosted on

UPDATE 2. Fetele care au murit în incendiu sunt: Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani), Mihaela Tucă (24 de ani) și Nicoleta Cengher (22 de ani).

UPDATE. Pompierii au găsit o a treia victimă, după ce au stins incendiul.

Ieri noapte, restaurantul Beirut, aflat pe bulevardul Tomis din Constanța, a fost cuprins de flăcări. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. Traficul rutier a fost blocat de polițiști, între bulevardul Mamaia și Sala Sporturilor.
Din primele informații, se pare că incendiul, care a pornit în partea din spate a restaurantului libanez, a fost întețit de vânt și s-a extins la etajul clădirii, unde funcționează localul „Legendary Pub“.
În club ar fi avut loc o reprezentație live a unei trupe. Cel puțin două persoane, surprinse în interior, au suferit arsuri și intoxicații cu fum și au nevoie de ajutor medical.
„Din păcate, Legendary Pub e istorie. Din fericire, cei care eram sus, deasupra restaurantului libanez Beirut, am scăpat cu toții. Din păcate, au fost și victime. Eram la bar, cînd am văzut că iese fum de sub tejghea și de lîngă mixer. Mirosea a mîncare. Am văzut că se îngroașe fumul și am coborît în ordine, fără panică. Zece minute mai tîrziu, scara pe care doar coborîsem se făcea scrum. Casele din spatele clubului ardeau deja. După jumătate de oră, focul a izbucnit și mai tare. Pompierii au venit imediat, de vreme ce au sediul la 200 metri, dar s-au descurcat greu, din cauza mașinilor parcate aiurea – ăia n-au venit să și le ia nici după o oră, unde erau?! – și a vîntului puternic“, a scris directorul de programe al Neptun TV, Sorin Lucian-Ionescu, pe pagina sa de Facebook.
Există informații, conform cărora pompierii s-ar afla în căutarea a doi angajați ai restaurantului „Beirut“, care ar fi fost blocați în interiorul clădirii cuprinse de flăcări.
UPDATE Pompierii au confirmat că în interiorul resturantului Beirut se află două fete moarte. Din primele informații, se pare că una dintre ele ar fi o dansatoare, cu numele de Micky. Mai multe persoane și-au exprimat regretul față de moartea acesteia, pe pagina ei de Facebook.
Sursa: TV Neptun