VIDEO. Constănțenii reclamă ÎNCĂ un abuz al Poliției Locale și al hingherilor de mașini

Categories EvenimentePosted on

Un constănțean reclamă încă un abuz al Poliției Locale Constanța și al angajaților care ridică mașinile parcate neregulamentar.

Acesta a publicat un filmuleț pe Youtube în care Poliția Locală și angajații SC Litoral Connect ridică o mașină parcată neregulamentar.

”Cu toate ca legea spune ca o masina poate fi ridicata doar daca este parcata neregulamentar SI constituie un obstacol pentru circulatia publica, politistii locali din Constanta nu stiu, sau se fac ca nu stiu legea!!! P.S. Pe stalp scris foarte clar: Atentie, se blocheaza rotile daca se parcheaza in alta pozitie!”, spune acesta în postarea de pe Youtube.

Când a încerca să afle explicații de la polițiștii, aceștia au avut o atitudine arogantă. ”Vedeți-vă de treabă”. ”Mai citiți legea”. Polițistul nu a dorit să îi comunice care sunt condițiile de ridicare a mașinilor și de ce a ridicat autoturismul respectiv.

Activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar este din ce în ce mai contestată de către constănțeni.

Reamintim că Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA) a obținut în premieră informația că toți banii încasați de firma SC Litoral Connect pentru ridicarea mașinii și transportul acesteia, de 600 de lei, se duc în conturile societății, fără ca niciun leu să ajungă în conturile administrației locale.