Workshop pentru tinerii întreprinzători, găzduit de Patronatul IMM Constanţa

Categories EconomicPosted on

Începând de mâine, Patronatul IMM Constanţa (preşedinte: Iulian Gropoşilă) va fi gazda unui „workshop”, adresat tinerilor întreprinzători, ce va aborda două teme de larg interes: „Corporate Identity“ şi „Managementul intercultural“. „Workshop” – ul este organizat, în cadrul proiectului internaţional „Cooperare economică între landul german Renania Palatinat (Rheinland Pfaltz) şi Europa de Sud – Est”, de către „Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc” (coordonator proiect: Boris Pîrvanov, din Bulgaria), în colaborare cu organizaţiile partenere din România (CNIPMMR) şi Republica Moldova (AO UMPM). La acţiune vor participa 20 de tineri antreprenori, din România şi Moldova.

„Workshopul”, susţinut de doi experţi germani, Yvonne Neiser şi Christiane Zügner, face parte dintr-un ciclu de manifestări dedicate tinerilor întreprinzători, a căror afacere nu are o vechime mai mare de doi ani. Accentul se pune pe transmiterea de experienţe şi cunoştinţe, din domenii importante ale conducerii întreprinderii, cu scopul de a ajuta la dezvoltarea şi extinderea acestor afaceri şi, în plan mai larg, de a creşte numărul tinerilor antreprenori cu un mod de gândire şi de acţiune inovator.

„Biroul Balcanic al Clasei de Mijloc” este o organizaţie internaţională, care are printre membrii săi asociaţii economice şi camere meşteşugăreşti din Europa de Sud-Est şi din Germania. Obiectivul urmărit este acela de a sprijini microîntreprinderile şi întreprinderile mici şi mijlocii, din domeniul meşteşugăresc, în sensul creşterii nivelului calitativ al produselor şi serviciilor oferite şi pătrunderii pe piaţa europeană.

Deschiderea seminarului va avea loc în data de 10.05.2013, ora 9.30, în sala de conferinţe a hotelului „Del Mar” din Constanţa.